Camping in Polen aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Camping in Polen aan zee

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

De perfecte strandvakantie op de camping in Polen aan zee

Uitwaaien aan zee of lekker luieren aan het strand, dat is voor veel mensen de ideale vakantie. Op een camping in Polen aan zee beleef je dit ultieme vakantiegevoel. Deze geselecteerde campings liggen stuk voor stuk op loopafstand van zee, maar naast strand en zee heeft Polen meer dan voldoende andere activiteiten te bieden, of je nu op zoek bent naar actie of naar ontspanning en rust in de natuur.

Witte stranden aan de Baltische kust

Polen is misschien niet het eerste land waar je aan denkt voor een strandvakantie. Op een camping in Polen aan zee geniet je echter van zachte zandstranden aan de Baltische kust. Vermaak je met de uiteenlopende watersportactiviteiten of maak lange strandwandelingen. Kinderen vervelen zich aan zee geen moment. Ze rennen het water in en uit met emmertjes en bouwen grote zandkastelen terwijl jij geniet van de rust, de zon en een goed boek.

Ontdek de pareltjes van Polen

Ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in Polen en ontdekken de rijke historie in de prachtige steden. Wroclaw wordt niet voor niets het Venetië van Polen genoemd. Krakau geeft je een unieke blik in het Joodse verleden en toont je veel middeleeuwse schatten. Ongerepte natuur vind je in nationaal park Bialowieza, waar je nog bizons vindt.