Campings in Roemenië

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Kamperen op een camping in Roemenië

Ben je op zoek naar een bijzondere bestemming voor je volgende kampeervakantie, overweeg dan een verblijf op een camping in Roemenië. Roemenië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt, maar dat maakt deze bestemming nou juist zo leuk. Je vindt hier veel verschillende campings en kunt in dit bijzondere land op ontdekkingstocht gaan. Heb jij zin een avontuur met je partner of het hele gezin? Ga dan kamperen in Roemenië!

Verschillende campings

In Roemenië vind je veel verschillende campings. Boek je een vakantie voor het hele gezin, dan is een gezinscamping ideaal. Deze campings hebben veel faciliteiten en er zijn andere kinderen om mee te spelen. Op deze campings krijgen ouders de kans om bij te komen en uit te rusten. Natuurliefhebbers kiezen voor een kleinschalige camping in een van de vele natuurgebieden. Hier vind je campings met weinig voorzieningen, waar je echt even tot rust kunt komen. De keuze is eindeloos: kijk welke camping het beste past bij jouw wensen en behoeften en ga kamperen in Roemenië!

Op avontuur

Kamperen op een camping in Roemenië staat in het teken van avontuur. Stap in de auto en ga op ontdekkingstocht langs eeuwenoude kasten en burchten. Natuurlijk mag je tijdens de vakantie een bezoek aan het vijftiende-eeuwse kasteel van Dracula niet overslaan. Daarnaast zijn er in het heuvelachtige Roemenië veel kleine dorpjes en prachtige middeleeuwse stadjes zoals Sibiu en Brasovm, gesticht door Duitse kolonisten. Bekijk je graag bijzondere kunst, breng dan een bezoek aan Bucovina en bewonder de kloosters vol enorme fresco’s uit de vijftiende en zestiende eeuw. Laat je verrassen door de lokale keuken en ontdek alles wat dit prachtige land te bieden heeft!