3 sterren

Camping Anderegg

BelgiëWalloniëLiègeWaimes  (sitecode 70448)

Camping Anderegg

BelgiëWalloniëLiègeWaimes
3 sterren
CharmeErkend

De camping is voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen. Op veel plaatsen heb je fraai uitzicht op de heuvelachtige omgeving en de kinderen kunnen ravotten in de twee speeltuinen en op de sportvelden. De toeristische plaatsen liggen apart van de vaste plaatsen.

Ontspannen kampeervakantie in de Hoge Venen op Camping Anderegg

Camping Anderegg ligt in het schitterende landschap de Hoge Venen. Je profiteert hier van een geweldig uitzicht en goede basisvoorzieningen om de kampeervakantie comfortabel te maken.

Kamperen met prachtig uitzicht

Op deze middelgrote camping zijn caravans, campers, vouwwagens en tenten toegestaan. De met heggen afgebakende staanplaatsen hebben een gemiddeld formaat en plaats voor de auto. Een deel van de plaatsen ligt aan een ondiep beekje. Er zijn ook kampeerplaatsen met meer beschutting. Overal op de camping geniet je van een geweldig uitzicht op het heuvelachtige landschap. Tenten staan op een apart veld.

Voorzieningen op de camping

Camping Anderegg heeft allerlei voorzieningen, waaronder verwarmd sanitair en een wasserette. Tegen een kleine vergoeding heb je toegang tot Wi-Fi. De recreatieruimte heeft een terras waar je ontspant met een kopje koffie of thee. Hier is ook een keuken met magnetron waar je gratis gebruik van maakt. In de campingwinkel koop je onder meer streekbieren, wijn, frisdrank, ijsjes, kant-en-klaar maaltijden en andere houdbare voedingsmiddelen. Brood is op bestelling verkrijgbaar. Op 10 minuten rijden van de camping ligt Bütgenbach, waar diverse restaurants en supermarkten zijn.

Zwemmen, vermaak en onthaasting

Deze camping is zeer geschikt voor kampeerders die graag onthaasten. Er is geen uitgebreid entertainment, maar voor kinderen is er wel vermaak. De speeltuin heeft een aantal speeltoestellen waarop de kleintjes plezier maken en een naastgelegen jeu de boules-baan voor de ouders. Oudere jeugd speelt een potje voetbal of tafeltennis, en kan terecht in de recreatieruimte vol spelletjes. Deze slechtweervoorziening heeft ook een televisie. Het beekje zorgt voor wat verkoeling op een hete zomerdag. Het stuwmeer van Robertville ligt op een paar minuten rijden van de camping en biedt ruimte om te zwemmen en vissen.

Omgeving

Natuurschoon in de Hoge Venen

Tijdens een vakantie op Camping Anderegg maak je kennis met het natuurschoon van de Hoge Venen tijdens een wandeling of mountainbiketocht. De indrukwekkende grotten van Remouchamps zijn goed bereikbaar met de auto.

Culturele parels

In de omgeving van Camping Anderegg bevinden zich talloze culturele parels, zoals het gezellige plaatsje Malmedy met het fraaie klooster Malmudarium en het kasteel Reinhardstein, beiden op 10 minuten rijden van de camping. Tijdens een bezoek aan het middeleeuwse Kasteel Reinhardstein word je rondgeleid door een gids in klederdracht. Een rondleiding bij kaarslicht is ook mogelijk.

Lees meer over Wallonië

Naar accommodaties