Vakantieparken aan de Bodensee

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken aan de Bodensee

2 personen
0 campings gevonden

Vakantiepark aan de Bodensee: verken het Duitse drielandenpunt

Een vakantiepark aan de Bodensee is een aantrekkelijke bestemming voor een actieve vakantie met het hele gezin. Dit meer, dat ligt in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Want zowel de natuur als de karakteristieke dorpen weten je te verrassen, zodat je je geen moment verveelt.

Ontdek de Bodensee per boot

Pak de boot als je op zoek bent naar de schatten van de Bodensee. Deze brengt je naar de mooiste bezienswaardigheden in en rondom het meer. Snuif de lucht op van de groene bossen of meer aan bij het gezellige Friedrichshafen. Geniet van een hapje en drankje aan land en pak vervolgens de boot terug naar je vakantiepark aan de Bodensee, waar je bijkomt na een enerverende dag.

Bezoek het historische Lindau

Lindau is een schitterende stad aan de Bodensee. Laat je begroeten door een enorme vuurtoren en het standbeeld van een trotse leeuw. De stad heeft een spectaculaire ligging en is daarom lange tijd een belangrijke handelshaven geweest. Proef de historische sfeer in het oude centrum en breng een bezoek aan de Petruskirche. Lindau is een heerlijke stad om doorheen te slenteren, met vele charmante winkels en cafés.

Geniet op het bloemeneiland Mainau

Kennismaken met een van de grootste vlindertuinen in Duitsland? Breng een bezoek aan bloemeneiland Mainau en geniet van een bijzonder vlinderparadijs. Je vindt hier ook een romantische Italiaanse rozentuin uit 1871 met allerlei exotische bloemen en planten. Dit is een fantastische locatie voor een wandeling, maar ook voor het maken van foto's.