Camping Warnstee

Camping warnstee - kinderspielplatz auf dem Campingplatz
Favorieten

1/8

CKE discount
Year Small
Year Erkend
Camping warnstee - sprungmatte und stellplaetze auf der WieseCamping warnstee - Camper, die vor ihrem Wohnwagen sitzenCamping warnstee - Wohnmobil un Wohnwagen Stellplaetze auf der WieseCamping warnstee - mobilheime auf dem CampingplatzCamping warnstee - Campingplatz aus der Vogelperspektive

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact, adres, website

Camping introductie

De gemoedelijke en gastvrije boerderijcamping bestaat uit een vierkant grasveld omzoomd door hagen en bomen met voldoende privacy. De vele recreatiefaciliteiten als jeu-de-boules, boerengolf en de 'Jan Plezier toer' met paard en wagen maken het een aangenaam verblijf voor de 50+ kampeerder. Met gehuurde (e-bike)fietsen verken je de omgeving. Op zondag is er voor iedereen een zogenaamd frituur-uur. Ook wordt op verzoek voor campinggasten een ontbijt geserveerd. Niet voor campers langer dan 8 m.

Beschikbare accommodaties (Camping Warnstee)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

 • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Wichmond

Sitecode: 74975

Kaart

Adres

Lankhorsterstraat 34

7234 ST Wichmond

Flevoland - Overijssel - Utrecht - Gelderland

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 52° 4' 24" N (52.073531)

Lengtegraad 6° 16' 17" E (6.271588)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
 • Sanitair

  3.5

  Bijzondere voorzieningen

  Kwaliteit sanitair

 • Terrein

  3.5

  Staanplaatsen

  Indruk terrein

 • Recreatie

  4.0

  Speel- en sportfaciliteiten

  Animatie

 • Zwemmen

  0.0

  Zwemmen in natuurwater

  Zwembaden

 • Eten & drinken

  3.0

  Boodschappen

  Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Warnstee

De camping ligt in Wichmond een klein dorp midden in de Achterhoek, in de gemeente Bronckhorst en dicht bij Vorden. Bronckhorst staat bekend als kleinste stadje van Nederland, Vorden om zijn acht kastelen. Deze VeKaBo-camping was al eens de beste camping van Utrecht/Gelderland. Geen wonder, want je hebt er ruime plekken met kunstgras voor onder de caravanluifel en een steen onder je caravanwiel! Prachtig uitzicht over de weilanden met pony’s en Friese paarden en ook is er voldoende beschutting. Midden op het veld ligt een jeu-de-boules-baan waar met enige regelmaat een balletje wordt gegooid. Het sanitair is lekker verwarmd met vloerverwarming en wordt goed schoongehouden. Op de camping worden leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er op de zondagmiddag een frituuruurtje. Iedereen die zin heeft in een hapje, kan gezellig aanschuiven op het terras en mee-eten. De woensdagavond is voor klootschieten en daarna gaat het café open. Het terrein grenst aan de Hengelose Beek en bestaat uit een vierkant grasveld omzoomd door hagen en bomen. De camping heeft een huurcaravan, B&B-kamers en beschikt over een gezellige ruimte voor leuke activiteiten compleet met boeken, computer en tafeltennistafel. Buiten staat een trampoline en de fietsenstalling heeft een oplaadpunt voor e-bikes. Vanaf de camping zet je makkelijk een fietsroute uit met behulp van fietsknooppunten lang de prachtige kastelen of naar het kleinste stadje van Nederland: Bronckhorst.

Fietsknooppunten rondom Camping Warnstee

Op de fiets kun je op je gemak de omgeving van Camping Warnstee ontdekken. Met het knooppuntensysteem bepaal je eenvoudig en op een leuke manier de route. Bij de receptie huur je een fiets, e-bike of tandem om bijvoorbeeld een mooie fietstocht naar Zutphen te maken. Bekijk hier de historische Berkelpoort en bezoek het Stedelijk Museum Zutphen om het verhaal van Zutphen te ontdekken. Ga ook zeker mee met de janplezierrit, waarbij je op een paard met wagen door Delden naar Vorden rijdt om een kijkje te nemen bij de historische watermolen.

Veelgestelde vragen over camping Camping Warnstee

Zijn honden toegestaan op camping Camping Warnstee?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Warnstee een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Warnstee?

De prijzen voor Camping Warnstee kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.