9757 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Skovly Camping
bekijk 9 foto 's en 4 video 's
Erkend CKE

Skovly Camping

De afgebakende staanplaatsen liggen op een glooiend terrein met bomen en struiken. De vaste plaatsen liggen voornamelijk op het achterste deel. Er is een grote visvijver en een veldje met kleinvee. De camping heeft een zwembad met apart kleuterbad. Er zijn activiteiten voor jong en oud. De bos- en waterrijke omgeving van de camping is aantrekkelijk voor wandelaars.

Deze kleine familiecamping in Denemarken wordt gerund door familie Skovly en is een uitstekende keuze voor een ontspannen kampeervakantie midden in de natuur. Kopenhagen ligt op 65 km van de camping maar dichterbij is er ook voor elke leeftijd genoeg te doen. Het terrein is begroeid met bomen en struiken en biedt activiteiten voor jong en oud. De bos- en waterrijke omgeving van de camping is aantrekkelijk voor wandelaars. Tevens is Skovly Camping het hele jaar geopend.

Voorzieningen

Ondanks dat de camping door slechts 1 familie gerund wordt, zijn er ruimschoots voorzieningen aanwezig op de camping. De receptie is tevens de campingwinkel en biedt vers brood, basisboodschappen voor het ontbijt en een warme avondmaaltijd. De supermarkt is op 2 km van het terrein vandaan. Skovly heeft gratis wifi, gehandicapten sanitair en was voorzieningen. Daarnaast is er voor kinderen genoeg te doen en zijn honden (aangelijnd) toegestaan over het gehele terrein.

Natuur en omgeving

De natuur rondom de camping is ideaal voor wandelaars en vissers. Zowel lange als kortere tochten zijn mogelijk, familie Skovly kan je hier goed over adviseren. Er is een visvijver en de bospaden zijn duidelijk aangegeven. Toch raden we wandelaars aan een gids te boeken. Deze weet niet alleen de mooiste plekjes te vinden, maar zorgt er ook voor dat je niet verdwaalt. Dieren die je kan tegenkomen zijn o.a. herten, vossen en hazen.

Activiteiten op de camping

Op de camping wordt veel georganiseerd voor jong en oud. Zo is er een minidierentuin waar je kippen en geiten kunt voeren en aaien. Ook is er een minigolfbaan, een animatieteam, een (kinder)zwembad en een speeltuin. Voor kinderen zijn er workshops houtsnijden, koken op een kampvuur, een trampoline of een verzameltocht. Tevens is er ’s avonds een 3 km lange wandeltocht met de baas te plannen voor gezinnen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Skovly Camping heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Skovly Camping is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa