Kamperen bij de boer in Denemarken

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Denemarken

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Kamperen bij de boer in Denemarken is een avontuur

Kamperen bij de boer in Denemarken is een onvergetelijke ervaring. Ver weg van de commerciële campings, het animatieprogramma en de disco kom je tot rust op een boerencamping op het Deense platteland. De boer is trots op zijn boerenbedrijf en zal je er graag kennis mee laten maken. Het aantal kampeerplekken is beperkt en juist deze kleinschaligheid maakt kamperen bij de boer in Denemarken gemoedelijk.

Ook voor kinderen is een vakantie op de boerderijcamping een ervaring

Je kinderen zullen de drukte van een grote camping geen moment missen. Rondscharrelen op de boerderij of de boerin helpen met eieren rapen is veel te leuk. Alle boerderijdieren oefenen een grote aantrekkingskracht uit en er is niets zo spannend om misschien wel een kalfje geboren te zien worden. Vermaak van schermen is tijdens deze agrarische vakantie niet nodig.

Waar een klein land groot in is

Ervaar hier de weidsheid van het landschap. Denemarken is net als Nederland een echt fietsland. Op het platteland, langs de kust en in de steden vind je uitstekende fietsroutes. Bezoek in Aarhus het openluchtmuseum Den Gamble By en breng een dag door in het bruisende Kopenhagen. Reis van Denemarken naar Zweden over de brug van Øresund, de langste kabelbrug van de wereld. Je kinderen maak je blij met een dagje Legoland in Billund.