5-sterrencampings in Denemarken

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Denemarken

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

In alle luxe kamperen op een 5 sterren camping in Denemarken

Op een 5 sterren camping in Denemarken ben je van allerlei luxe gemakken voorzien, zoals een royaal buitenzwembad met een of meerdere glijbanen, een campingwinkel met overheerlijke Deense specialiteiten en een professioneel animatieteam dat de kids continu vermaakt. Maar ook de ligging is uitstekend. Dit betekent dat je binnen mum van tijd bij verschillende leuke highlights bent.

Ongerepte Scandinavische natuur

Onderweg naar de camping valt het prachtige landschap je direct op. Je bewondert fjorden, glooiende heidevelden, honderden eilanden, meren en bossen. Heerlijk om even helemaal tot rust te komen en mooie vakantiefoto’s te maken. Her en der kom je kleine dorpen tegen met ieder een eigen wit kerkje. Met een lange kustlijn van maar liefst 7.300 kilometer sta je ook binnen enkele ogenblikken op het strand. Leuk om te gaan snorkelen, krabben vangen, surfen, zwemmen, vliegeren en wandelen.

Een dag vol vermaak in het bruisende Kopenhagen

Vanuit een 5 sterren camping in Denemarken sta je binnen de kortste keren in het bruisende Kopenhagen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Kleine Zeemeermin en ontdek het gezellige centrum. Liever een dagje pretpark? Tivoli staat het hele jaar door garant voor veel plezier. Waaghalzen stappen hier in de hoogste zweefmolen ter wereld. Met een hoogte van 80 meter heb je hier een fantastisch uitzicht over de Deense hoofdstad.