Campings in de Eifel met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Eifel met zwembad

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Helemaal weg van huis op een camping in de Eifel met zwembad

Vier je vakantie op een camping in de Eifel met zwembad, dan ben je omgeven door heuvels, waterpartijen, oude bossen en snelstromende rivieren; een landschap dat je van thuis niet gewend bent. Je bent hierdoor even helemaal weg van huis en ervaart het ultieme vakantiegevoel. Het middelgebergte in dit gebied staat vooral bekend om sprookjesachtige kastelen, griezelige ruïnes, middeleeuwse dorpjes en een heuse vulkaan. Maar maak je vooral geen zorgen; deze vulkaan is tienduizend jaar geleden voor het laatst uitgebarsten.

Het grondoppervlak stijgt jaarlijks 1 tot 2 millimeter

Wist je dat hier het grondoppervlak ieder jaar 1 tot 2 millimeter stijgt? Dit is nog steeds het gevolg van de vulkanische activiteit, zelfs nu deze al lang slaapt. Breng bij een van de campings in de Eifel met zwembad daarom zeker een bezoek aan het vulkaanmuseum. Dit museum is zowel gewijd aan vulkanische activiteit over de hele wereld als in het Duitse gebied zelf.

Bezoek de vele mooie burchten en kastelen in de regio

In de regio van de camping in de Eifel in Duitsland met zwembad barst het van de burchten en kastelen. Maak mooie vakantiefoto’s bij burg Ramstein bij Trier-Ehrang. Deze kasteelruïne is omringd door grotten en kloven. Kasselburg in Pelm is een twaalfde-eeuws kasteel waar iedere dag roofvogelshows plaatsvinden. Dieren uit het woud bekijk je van dichtbij in het wildpark in Daun en leuke souvenirs shop je in Gerolstein, Bitburg en Monschau.