Campings in Duitsland met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Duitsland met zwembad

2 personen
199 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Gevarieerd landschap en culturele bezienswaardigheden bij de camping in Duitsland met zwembad

Tijdens een vakantie op een camping in Duitsland met zwembad kom je een brede variatie aan landschappen en culturele bezienswaardigheden tegen. Het is daarom helemaal niet vreemd dat ons buurland erg geliefd is onder gezinnen. Campings met zwemparadijs zijn door het hele land gelegen, van vlak aan de grens met Nederland tot diep in het zuiden in Beieren of aan de Oostzeekust.

Kom helemaal tot rust in schitterende natuurgebieden

De kids vermaken zich gegarandeerd de hele dag op de camping in Duitsland met zwembad. De animatie organiseert verschillende leuke spelletjes in het water en de kans is groot dat ze nooit genoeg krijgen van alle glijbanen. Maar ook in de schitterende natuurgebieden beleven ze een geweldige tijd. Maak met het hele gezin bijvoorbeeld een stevige wandeling over berg en dal in het Sauerland, de Eifel of het Zwarte Woud. De Duitse kust is vanwege het vlakke terrein met name geschikt voor geweldige fietstochten. Laat je de fietsen liever thuis? Op de camping of in de nabije omgeving vind je verschillende verhuurpunten waar je fietsen voor een of meerdere dagen kunt ophalen.

Tal van leuke highlights in Beieren

Veel campings in Duitsland met zwembad zijn gelegen in Beieren. Hier heb je de keuze uit tal van leuke highlights voor jong en oud. Maak de mooiste vakantiefoto’s bij Slot Neuschwanstein, het bekendste kasteel van deze regio. Tussen de meest imposante bergen van Duitsland ligt het kuuroord Berchtesgaden; op de Obersalzberg vlakbij het dorp breng je een bezoek aan het Adelaarsnest van Adolf Hitler. Bedevaartkerk Wieskirche, in het uiterste zuiden van Duitsland, is een van de mooiste rococokerken van Duitsland. München is de gezellige hoofdstad van Beieren; hier bewonder je tal van indrukwekkende monumenten en musea.

Wandelen en kastelen bekijken in het Sauerland

Het Sauerland ligt dichter bij de Nederlandse grens en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Ook hier heb je de keuze uit verschillende campings in Duitsland met zwembad. Maak een leuke wandeling in het groene Winterberg, dat in de winter om wordt getoverd tot skioord. Slot Berleburg ligt in de plaats Bad Berleburg en wordt als een van de weinige kastelen nog steeds bewoond. In Ramsbeck leer je alles over de ertsmijnen.

Bossen en bergen in het Zwarte Woud

Kom je graag tot rust in de natuur en gaat je hart sneller kloppen van een actieve wandeling in de bergen? Dan zit je in het Zwarte Woud helemaal goed. Geniet ook zeker van het zonnetje op een van de gezellige terrassen en restaurants; trakteer de kids op de wereldberoemde schwarzwalderkirsch en probeer zelf de heerlijk zoete kersenschnaps. Even bijkomen na een lange en actieve dag in de natuur? Dat doe je natuurlijk op de camping met zwembad in Duitsland. Terwijl jij op je ligbed geniet van een goed boek, spelen de kids nog urenlang in het water.