8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
NATURCAMP Pruchten
bekijk 22 foto 's en 5 video 's
Erkend CKE

NATURCAMP Pruchten

Het bosrijke terrein ligt in een heidelandschap, nabij de Bodstedter baai. De camping wordt door een strandweg doorkruist waardoor er twee gedeelten ontstaan, enerzijds een deel met afgebakende staanplaatsen welke zich bevinden zich in een schaduwrijk naaldbos, anderzijds een open kampeerweide bestaande uit ruime comfortplaatsen met een receptie en een sanitairgebouw. De camping biedt begeleide ponyritten en er zijn elektrische fietsen te huur.

Naturcamp Pruchten ligt midden in een heidelandschap, op kleine afstand van de Bodstedder Bodden. Met de zee en de bossen naast de camping, is Naturcamp Pruchten een geweldige locatie om vakantie te vieren.

Kampeerders staan in een naaldbos of op een kampeerweide die zich buiten de camping bevindt. Er is een speeltuin en een sportterrein waar jong en oud zich kan uitleven. Op ongeveer 500 meter van de camping ligt een meer. Op de ligweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon. Het is hier toegestaan om te windsurfen.

Vind je het leuker om naar de zee te gaan, dan moet je een klein stukje rijden. Op ongeveer 8 kilometer van de camping ligt het Oostzeestrand. De camping heeft plaatsen met afbakening. Er is mogelijkheid tot het huren van mobilhomes, trekkershutten, kamers en bungalows.

Bioscoop

Niet alleen natuurlijfhebbers komen aan hun trekken. Ook voor de kinderen wordt er goed gezorgd op Naturcamp Pruchten. In de zomermaanden is er een klein animatieteam dat van alles organiseert om het de kinderen en de ouders naar de zin te maken. In de omgeving van de camping is genoeg te zien. Er zijn veel leuke plaatsjes met winkeltjes en restaurants. Bijzonder is de 3D bioscoop. Overdag worden daar films voor kinderen getoond en in de avonduren kunnen volwassenen er terecht.

Op het campingterrein is een kleine supermarkt aanwezig. De grotere winkels liggen 4 kilometer verderop in het dorpje. Elke ochtend zijn er verse broodjes. Het restaurant op het terrein heeft een uitgebreide kaart.

Fietsen

In deze streek wordt veel gefietst. Niet verwonderlijk in zo’n prachtige omgeving. Er zijn speciale fietsroutes uitgezet. De camping verhuurt ook elektrische fietsen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

NATURCAMP Pruchten heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

NATURCAMP Pruchten is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa