9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend

Regenbogen Göhren

De natuurlijke, langgerekte camping ligt in de duinen en is begroeid met pijn- en loofbomen. De vaste staanplaatsen bevinden zich in het bos. Het tentenveld bevindt zich tussen de seizoenplaatsen. De caravan- en camperplaatsen bevinden zich op vlak grasland, begroeid met enkele jonge bomen. Een deel van de staanplaatsen is autovrij. Er is aanbod van massages. Een historisch smalspoor (station op 100 m afstand) leidt naar de krijtrotsen en het eiland Vilm.

Helemaal in de kop van noord-Duitsland ligt het eiland Rügen. In het zuidoostelijke deel hiervan vind je Göhren met Regenbogen Camping Göhren. De brug bij Stralsund leidt je dit grote eiland op dat op zich weer een aantal schiereilandjes kent.

Pijnbomen, loofbomen en de duinen geven Regenbogen Camping Göhren een natuurlijke uitstraling. Niet gek als je weet dat je midden in het natuurpark Baabertheide kampeert. De langgerekte camping strekt zich in zijn volle lengte pal achter een duinenrij uit. Op zand- en bosgrond liggen op 18 hectare 566 toeristische standplaatsen en 391 seizoenplaatsen. De caravan- en camperplaasten zijn keurig verdeeld in vakken. Tentkampeerders staan op een aparte gedeelte van de camping tussen de seizoenplaatsen. Op drie velden kunnen campers de wagen parkeren. Een camping voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar en liefhebbers van watersport, wandelen en fietsen.

Er zijn zes sanitair gebouwen en een hondendouche. Dus: honden zijn welkom. De campingwinkel biedt een uitgebreid assortiment levensmiddelen. Geen zin om zelf te koken, dan kies je een gerecht van de uitgebreide kaart in het campingrestaurant Das Landhaus. Er is een bioscoop en je kunt op Regenbogen Camping Göhren een auto huren. Elke dag is er een recreatieprogramma voor kinderen. Terwijl die bezig worden gehouden, kunnen de ouders terecht in het complete wellness-centrum. Op de camping is een zwembad, kan je basketballen, tafeltennis spelen en volleyballen. Vanaf de camping spartel je in een mum van tijd in de zee waar je ook kunt zeilen.

Het fijne strandzand is maar 30 meter breed. Tussen het strand en de camping liggen achtereenvolgens een duinenstrook, een fietspad en een wandelpromenade. Op 100 meter van de campingingang is het station van een historische smalspoorbaan, de Rügensche Kleinbahn die al ruim honderd jaar over het eiland tuft en je alle bezienswaardigheden laat zien.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Regenbogen Göhren heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Regenbogen Göhren is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa