9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend

Regenbogen Nonnevitz

Langgerekt, glooiend terrein in de duinen. De standplaatsen liggen onder hoge bomen. Voor campers zijn er 20 plaatsen op gras met een verharde ondergrond. Er is een apart veld voor de jeugd. Vanaf de hoge duinen loopt een trap naar het strand.

Helemaal in de kop van Noord-Duitsland ligt het eiland Rügen in de Oostzee dat weer uit allerlei schiereilandjes bestaat maar waar bruggen voor kortere verbindingen zorgen. Op een uiterst puntje van het eiland ligt de plaats Dranske met Regenbogen Camping Nonnevitz.

Regenbogen Camping Nonnevitz ligt in zijn volle lengte in een bosgebied en grens aan het zandstrand van de Oostzee. Je kampeert hier in de duinen. Alle 535 toeristische standplaatsen liggen verspreid tussen hoge bomen. Er zijn 20 camperplaatsen met een verharde ondergrond op de camping zelf. De jeugd kampeert op een apart veld. Een camping voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar en naturisten.

Vijf moderne sanitair gebouwen, een sauna, drie campingwinkels waaronder een bakker, een visrokerij, een miniclub met aangrenzende speeltuin, twee speeltuinen en fietsverhuur. Allemaal óp camping Nonnevitz. Het recreatieteam heeft een uitgebreid programma om jong en oud bezig te houden met sportieve activiteiten van beachvollebalwedstrijden tot surf- en snorkellessen aan de Wieker Bodden. De camping is autovrij, dat betekent dat je na aankomst en voor vertrek de auto op een aparte parkeerplaats zet. In juli en augustus brengt een shuttle-service je heen en weer.

Bossen, weilanden, piepkleine dorpjes en heel veel water kenmerken dit gebied. Vanaf de hoge duinen loop je via een trap naar het strand waar naturisten ook mogen zonnen en zwemmen. De camping organiseert begeleide wandeltochten. Bovendien kan je op de fiets lange routes volgen over het hele eiland. Bijvoorbeeld naar het vissersdorp Vitt met een eeuwenoud kapelletje. Het is een mooie dagtocht, zo’n 16 kilometer heen en eventueel terug via een andere route waar je dan 18 kilometer over fietst.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Regenbogen Nonnevitz heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Regenbogen Nonnevitz is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa