9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping-Park Lüneburger Heide
bekijk 15 foto 's
Charme Erkend CKE

Camping-Park Lüneburger Heide

Het bloemrijke, vlakke terrein wordt in tweeën gedeeld door een beekje. De veldjes zijn afgebakend door heggen, struiken en enkele bomen. Campers kunnen op een apart camperveld, op gehoorsafstand van een rustige weg. Er zijn een kinderboerderij, een BMX-baan, thematuinen, een beautysalon en een parcours voor honden. De camping organiseert fietstochten en wandelingen.

Camping-Park Lüneburger Heide is een grote, prachtig aangelegde camping in Schneverdingen, Nedersaksen. De camping heeft een natuurbad met zandstrand.

Het bloemrijke, vlakke kampeerterrein is met veel gevoel voor sfeer aangelegd. Een kleine beek deelt het terrein in tweeën. De veldjes zijn afgebakend door heggen, struiken en enkele loofbomen. De staanplaatsen zijn erg ruim en campers staan op een apart terrein. Heb je geen eigen kampeermiddel, dan kun je kiezen uit verschillende huuraccommodaties, zoals bungalows, toercaravans en blokhutten.

Natuurbad en manege

Camping-Park Lüneburger Heide is een nette, verzorgde camping waar voornamelijk Duitse en Nederlandse kampeergasten staan. Bij aankomst ontvang je een grote informatiemap waarin alles staat wat je nodig hebt. Verse broodjes zijn elke ochtend verkrijgbaar. Zowel volwassenen als kinderen hoeven zich hier niet te vervelen: op het terrein zijn trampolines, een skelterbaan, thematuinen en een parcours voor honden. Er is een klein zandstrand bij het natuurbad, waar je lekker in kunt zwemmen. Ook is er een kinderboerderij waar de kinderen dagelijks mogen helpen met voeren en verzorgen. Naast de camping is een manege met paardenpension. Veel campinggasten zijn zeer te spreken over het schone en luxe sanitair op Camping-Park Lüneburger Heide. De douches zijn heerlijk warm en er zijn ruimtes waar het hele gezin samen kan douchen.

Steden bezoeken

In de directe omgeving van de camping is van alles te doen. De campingeigenaren organiseren fietstochten en wandelingen. De camping is daarnaast een prima uitvalsbasis om prachtige steden zoals Hamburg (60 km) en Bremen (86 km) te bezoeken. Ook de kleinere stadjes zoals Lüneburg (41 km) zijn een bezoek waard.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping-Park Lüneburger Heide heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping-Park Lüneburger Heide is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa