9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Regenbogen Egestorf
bekijk 2 foto 's
Erkend CKE

Regenbogen Egestorf

Camping Egestorf ligt in een heuvelachtig, beschermd natuurgebied op de Lüneburger Heide. Het terrein is bosrijk en heuvelachtig. De (geëgaliseerde) staanplaatsen liggen vrij ver uit elkaar met veel wilde planten ertussen of op rondom een groot veld. Rondom het royale rechthoekige bad staan stoelen en ligbedden. Ook is er een zonneweide. Vanuit Egestorf kunt u naar Heidepark Soltau en het Serengeti-Wildpark (Maasai: 'eindeloze vlaktes') in Hodenhagen.

Heide, bossen, fiets- en wandelpaden, dát vind je in de omgeving van Regenbogen Camping Egestorf vlak bij het gelijknamige dorpje Egestorf. Dit is in het noorden van Duitsland, in Nedersaksen, tussen Hamburg en Hannover.

Regenbogen Camping Egestorf is een grote camping, terrasvormig aangelegd. Op 23 hectare is plaats voor 360 toeristisch standplaatsen en 120 seizoenplaatsen. De ondergrond is wat glooiend, dat betekent dus een beetje zoeken naar een vlakke kampeerplek. Hoge bomen zorgen voor de markeringen van de plekken en op een deel van de camping voor schaduw. Links en rechts van een de campinghoofdstraat, leiden kleinere weggetjes naar de kampeervelden. Het is een camping voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar en liefhebbers van eindeloze fietstochten.

Het Camping Restaurant ligt aan de rand van Egestorf, pal naast de Regenboven Camping Egestorf. Daar staan regionale gerechten op de menukaart. Kinderen kunnen spelen in de aangrenzende speelplaats. Op de camping zelf is een snackbar. De kleine campingwinkel heeft een klein assortiment levensmiddelen met broodservice, de algemene boodschappen haal je in het dorp, op 2,5 kilometer van je kampeerplek. Er is een klein, rechthoekig zwembad met een groot stuk gras eromheen om te kunnen zonnen. Hier vind je nog een aparte toilet en douche, de sauna en de gemeenschappelijke barbecueplaats. De camping beschikt over een sauna en er zijn drie sanitair gebouwen. Er is een wifi-punt.

Vakantie in deze omgeving betekent lange wandel- en fietstochten door de bossen en over de uitgestrekte gebied van de Lühnenburger Heide. Met de top van augustus tot half oktober als die hei verandert in een paarse zee. Je kunt op je eigen houtje diverse fietsroutes volgen, maar ook meedoen aan het excursieprogramma van de camping. De campingreceptie biedt fietsroutes aan.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Regenbogen Egestorf heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Regenbogen Egestorf is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa