8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend

Camp Hammer

Op deze CO2 neutrale camping midden in het Nationale Park Eifel aan de Rur is het goed uitrusten. De kinderen kunnen er heerlijk in de beek spelen. Op de hondenvrije camping zijn paarden van harte welkom. 's Avonds kan je heerlijk eten in de bistro om daarna, als het licht op de camping is uitgedaan, te genieten van een mooie sterrenhemel. Vanaf de camping kun je via een trapje naar het kiezelstrand langs de beek.

Camp Hammer ligt aan de schilderachtige oever van de rivier de Rur. Een rivier die ontspringt in de Hoge Venen in België en zich slingerend een weg baant naar en door Duitsland. In een van die bochten nestelt deze camping. Een terrein waar de natuur hoog in het vaandel staat.

De camping ligt aan de voet van Nationaalpark Nordrhein-Westfalen. De campingeigenaren voelen zich nauw betrokken bij het park en de omgeving. Zij willen hun bijdrage leveren om dit bijzondere natuurgebied te behouden voor volgende generaties. De camping is voor een deel terrasvormig en voor een deel hellend aangelegd. De staanplaatsen zelf liggen op een vlak, langgerekt weideterrein langs de rivier met zicht op de omringende, beboste hellingen. Wil je op de camping een verblijf huren, dan kan je kiezen uit een vakantiehuis en caravans. Een weetje: honden worden niet toegelaten.

Speciale insteek op de camping

Kinderen kunnen pootje baden in het riviertje. Dammetjes bouwen met de stenen. Al laat je ze dat uiteraard nooit alleen doen. Ze kunnen ook spelen in de speeltuin. Tieners scharrelen rond de tafeltennistafel of het tafelvoetbal. Er is een fysiotherapiecentrum met aanbod van osteopathie, chiropractie, gymnastiek en massages. Aan de camping grenst een Bistro met open haard die zorgt voor een behaaglijke sfeer. De campingwinkel is alleen in het hoogseizoen open. Het assortiment levensmiddelen is klein. Het sanitair heeft alle moderne voorzieningen.

Wandelen

Het hele gebied vraagt erom om te voet te worden ontdekt. Struin door de omringende bossen en volg de wandelpaden. Op de campingreceptie vertellen ze je graag alles over uitstapjes en bezienswaardigheden van het gebied.

Kamperen met je paard

Camp Hammer ligt aan afwisselende ruiterpaden in en om het Nationaalpark. Handig is dat je paard ook welkom is op deze camping. Er is zelfs een speciale parkeerplaats voor je paard.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camp Hammer heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camp Hammer is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa