Familiecampings in Europa

Voor alle leeftijden

Je hebt een gezin met kinderen in uiteenlopende leeftijden. Hoe vind je nou een geschikte camping waar iedereen het naar zijn zin heeft? Kijk eens bij de familiecampings. Op familiecampings vind je faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden, zodat iedereen binnen het gezin zich weet te vermaken. Van de allerkleinsten tot de pubers en van de bijna volwassen kinderen tot opa en oma. En als het hele gezin zich vermaakt, ben je als ouder ook al snel tevreden.

Alle familiecampings

Van wipkip tot sportveld

Familiecampings zijn er voor het hele gezin. Zowel voor de allerkleinste kampeerders en hun grotere broers en zussen als voor hun ouders. Zo is er voor de jongste kinderen speciaal sanitair, zijn er wipkippen en andere leuke (en uiteraard veilige) speeltoestellen en kunnen ze vaak terecht bij een miniclub. Oudere kinderen kunnen zich uitleven op sportvelden en nieuwe vrienden maken bij de bar of in de hangruimte. Ook de zwembaden zijn er voor iedereen: vaak hebben ze zowel een pierenbadje als enorme glijbanen.

Lekker actief

Activiteiten genoeg. Voor de jongste vakantiegangers is er vaak een kinderclub met optimaal vermaak, voor de wat oudere kinderen bijvoorbeeld een hangplek met spellen. En bij alle leeftijden populair: de pingpongtafel. Doe met het hele gezin mee aan een familietoernooi of ga gezellig minigolfen of jeu-de-boulen.

Genoeg te doen

Ook voor ouders is er genoeg te doen op de familiecampings. Van wijnproeverij tot goedgevulde bibliotheek, van een excursie voor volwassenen tot een kaartavond en van een begeleide wandeling in de bossen tot een mooie avondshow: je hoeft je niet te vervelen. Maar het mág natuurlijk wel, lekker luieren terwijl de kinderen de hort op zijn. Net waar je zin in hebt. Geen zin om te koken? Dan haal je wat af of strijk je neer bij het restaurant, de snackbar of de pizzeria. Daar zal het hele gezin gegarandeerd van genieten.

Gezinscampings

Bekijk alle familiecampings