2 sterren

Campingpark Zur Dockweiler Mühle

DuitslandRheinland-PfalzDockweiler  (sitecode 35708)

Campingpark Zur Dockweiler Mühle

DuitslandRheinland-PfalzDockweiler
2 sterren

Midden in de Vulkaaneifel ligt deze terrassencamping. De terrassen bevinden zich rond enkele visvijvers. In de omgeving kan je fijn fietsen en wandelen. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de grote speeltuin, die vanaf de camping via een bruggetje te bereiken is.

Camping Zur Dockweiler Mühle: sportieve activiteiten en een idyllisch uitzicht

Elke dag een prachtige groene omgeving bewonderen, met uitzicht op verschillende meren en schilderachtige vijvers: je beleeft het op camping Zur Dockweiler Mühle. Deze grote camping is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers en jonge gezinnen. Zo vermaken de kinderen zich op het uitgestrekte speelterrein. De camping heeft ruime staanplaatsen die geschikt zijn voor caravans, tenten en vouwwagens. Er is ook een beperkt aantal staanplaatsen voor campers aanwezig, net buiten het kampeerterrein, en het is bovendien mogelijk om een volledig ingerichte accommodatie te huren die van alle gemakken is voorzien.

Aangename faciliteiten

Dankzij handige faciliteiten, zoals een modern sanitairgebouw met voorzieningen voor baby's en gehandicapten, staat je op camping Zur Dockweiler Mühle een comfortabele vakantie te wachten. Hier heb je ook toegang tot wasmachines en drogers voor je dagelijkse was. Verblijf je met je camper op het kampeerterrein? Houd deze dan in optimale conditie met behulp van het camperservicestation.

Sportieve activiteiten voor jong en oud

Het hele gezin vermaakt zich op deze camping, want de kinderen ravotten ongestoord in de ruime buitenspeeltuin. Hier hebben ze de keuze uit schommels, verschillende klimtoestellen en een glijbaan. De visvijvers zijn de grote attractie van de camping. Gooi hier een hengel uit en probeer de grootste vis van de vijver te vangen. Daarnaast is het mogelijk om op de camping een potje tafeltennis te spelen.

Een lekker hapje en drankje

Na een drukke dag is het fijn om op het ruime terras van de camping even helemaal tot rust te komen. Bestel een verkoelend drankje terwijl je uitkijkt over het prachtige meer. Het is ook mogelijk om een vorkje mee te prikken in het campingrestaurant. Hier probeer je een aantal heerlijke lokale specialiteiten uit.

Omgeving

Ontdek een uniek vulkaanlandschap bij camping Zur Dockweiler Mühle

Camping Zur Dockweiler Mühle ligt in de buurt van Naturpark Vulkaneifel, waar je bijzondere wandelingen maakt door dichtbegroeide bossen en over glooiende heuvels. Kijk je ogen uit bij de vele vulkaanmeren in de omgeving, zoals het Schalkenmehrener Maar en het Gemündener Maar.

Heb je zin in een dagje uit bij camping Zur Dockweiler Mühle? Bezoek dan Adler und Wolfspark Kasselburg, waar je een middeleeuws slot bewondert en bijzondere demonstraties met steenarenden meemaakt. Leer over het bijzondere landschap van de regio bij het natuurkundemuseum van Gerolstein. Avonturiers beleven plezier aan de tokkelbaan bij EifelAdventures.

Lees meer over Rheinland-Pfalz

Naar accommodaties