Campings in Rheinland-Pfalz met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Rheinland-Pfalz met zwembad

2 personen
32 campings gevonden

Actie of ontspanning op campings in Rheinland-Pfalz met zwembad

De Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz is erg veelzijdig: van betoverende natuur tot indrukwekkende historische gebouwen en van uitdagende wandelroutes tot ontspannende shopgelegenheden. Bezoek een van de campings in Rheinland-Pfalz met zwembad en geniet na een korte autorit vanuit Nederland van de natuur en de luxe van een zwembad op de camping.

Wandel door de natuur

De campings in Rheinland-Pfalz met zwembad worden omringd door groene natuur. Maak een lange wandeling door de sfeervolle dorpjes en bezoek ook de kastelen die boven al het groen uitsteken. In 2009 is de wandelroute Saar-Hunsrück-Steig in Rheinland-Pfalz bekroond tot de mooiste wandelroute van Duitsland. Zo loop je hierbij over een 360 meter lange loopbrug waarbij je de groene boomtoppen van bovenaf kunt bewonderen. Kom je na een lange dag lopen terug op de camping, dan kun je meteen een frisse duik nemen om af te koelen.

Dagtripjes in Rheinland-Pfalz

Deelstaat Rheinland-Pfalz staat vol met sfeervolle steden die zeker een bezoek waard zijn, waaronder Saarberg en de oudste stad van Duitsland, Trier. Trier is een stad voor geschiedenisliefhebbers en staat vol met historische gebouwen die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Bewonder bijvoorbeeld de Keizerlijke Thermen of de Basilica van Constantijn tijdens een wandeling door de stad. De Porta Nigra uit het jaar 170 gunt een blik in een ver verleden.