Campings in het Zwarte Woud aan de rivier

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in het Zwarte Woud aan de rivier

2 personen
0 campings gevonden

Indrukwekkende natuur dicht bij de campings in het Zwarte Woud aan de rivier

Tijdens een vakantie op een van de campings in het Zwarte Woud aan de rivier verblijf je midden in de natuur. Je komt prachtige landschappen tegen en merkt direct dat het gebied, ondanks de naam, helemaal niet onheilspellend is. Het Zwarte Woud is in het zuiden van Duitsland gelegen, waardoor je geniet van veel zonuren en warm en gematigd weer.

24.000 kilometer aan wandelpaden

Vier je vakantie op een van de campings in het Zwarte Woud aan de rivier, dan kun je kiezen uit vele wandelingen. Met 24.000 kilometer aan wandelpaden is er altijd wel een geschikte wandeling voor de kids te vinden. De routes verschillen van een dagwandeling tot aan een meerdaags avontuur. Veel rivieren leiden je naar de Triberger watervallen en de 1.493 meter hoge Feldberg. Hier maak je de mooiste vakantiefoto's en de routes zijn prima te doen voor jong en oud.

Kristalhelder water in de thermale baden

Je merkt direct dat het water van de rivieren kristalhelder is. Helemaal niet zo vreemd, want er liggen diverse prachtige kuuroorden in de omgeving. Kom tot rust in de thermale baden en geniet van heerlijk warm water met allerlei helende mineralen. Al met al is dit de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.