Campings in het Zwarte Woud met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in het Zwarte Woud met zwembad

2 personen
0 campings gevonden

Geniet van veel zonneschijn en heerlijk weer op een camping in het Zwarte Woud met zwembad

Vier je vakantie op een camping in het Zwarte Woud met zwembad, dan geniet je van veel zon en warm, gematigd weer. De naam klinkt misschien onheilspellend, maar deze regio in Duitsland is de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Je maakt kennis met de indrukwekkende natuur, waar je perfect kunt wandelen, fietsen en mountainbiken. Maar ook voor een relaxvakantie zit je in dit gebied helemaal goed.

Maak kennis met meer dan 24.000 kilometer aan wandelpaden

Op een camping in het Zwarte Woud met zwembad vermaken de kids zich gegarandeerd de hele dag. Door de enthousiaste animatie worden verschillende spelletjes in het water georganiseerd of ze gooien een balletje over. Het is ook de ideale plek om af te koelen na een actieve dag. Het Duitse gebied kent namelijk meer dan 24.000 kilometer aan wandelpaden. Deze paden leiden je door donkere bossen waar de regio zijn naam aan ontleent en de wandelingen variëren van korte dagwandelingen tot meerdaagse avonturen

Bewonder de prachtige Triberger watervallen

De campings in het Zwarte Woud met zwembad zijn de perfecte plek om af te koelen na een lange dag. Zoek je naar een waterbron tijdens je wandeling, stippel dan zeker een route uit die langs de Triberger watervallen loopt. Deze bezienswaardigheid bestaat uit zes watervallen die uitmonden in de blauwe Donau. Ook wandel je langs grote en kleine rivieren, wat het gebied ook erg geliefd maakt om te kanoën of kajakken.

Een gezellig dagje uit naar het altijd bruisende Freiburg

Wist je dat Freiburg de belangrijkste stad van het gebied is? Vanuit de campings in het Zwarte Woud met zwembad is deze plaats gemakkelijk te bereiken. Je merkt al snel waarom de chique stad het Juweel van het Zwarte Woud wordt genoemd. Je komt langs de kleine grachtjes levendige biertuinen (biergartens) tegen, waar je jezelf trakteert op een welverdiend drankje.

Geniet van een dagje voor jezelf in de prachtige kuuroorden in de omgeving

Na een intensieve wandeling mag je zeker een moment voor jezelf pakken. Kunnen de kids een paar uur vermaakt worden bij de animatie of past je partner op? Breng dan zeker een bezoek aan de prachtige kuuroorden in de omgeving en geniet van een momentje voor jezelf. In de kristalheldere bronnen maak je kennis met het warme water dat rijk is aan allerlei helende mineralen. Kom je terug na een heerlijk dagje relaxen? Dan neem je nog een laatste verfrissende duik omringd door het Zwarte Woud op de camping in het zwembad.