9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Aire Naturelle Camping du Toy
bekijk 1 foto
Klein Charme

Aire Naturelle Camping du Toy

De natuurcamping ligt op 9 km van de doorgaande route. Het terrein is gevarieerd beplant. De standplaatsen zijn ruim. Er zijn een overdekte keukenruimte, een uitgebreide speeltuin, voorzieningen voor voet- en volleybal, en een speelzaal met twee tafeltennistafels. Het sanitair met creatieve mozaïekbetegeling is goed en schoon. Barbecueën is alleen op bepaalde plekken toegestaan.

Camping du Toy is een charmante natuurcamping in de Landes en ideaal voor rustzoekers. Hier kampeer je in de vrije natuur en heb je alle ruimte.

In een park van vier hectare met veel bomen biedt Camping du Toy de kampeerder ruime staanplaatsen aan van minimaal 100 m². Het vele groen op de camping scheidt de kampeerplekken van elkaar en zorgt voor privacy. Dicht bij elke staanplaats is een watertappunt en elektrische aansluiting. Daarnaast zijn er twee huuraccommodaties: een karakteristieke vakantiewoning voor 4 à 6 personen en een knus chalet gecombineerd met een caravan voor maximaal 4 personen.

Leuk voor jong en oud
Leuk voor kinderen is de grote speeltuin met glijbaan, hangbrug, schommel en trampoline. Ook kunnen ze gaan voetballen, volleyballen of tafeltennissen. Als iedereen is uitgeraasd, is het vaak gezellig druk op het dorspleintje van de camping. Zittend aan lange tafels in de schaduw van de platanen of fijn beschut in het houten verblijf mogen gasten hier hun zelfbereide maaltijd opeten. ‘s Avonds is deze plek verlicht en kun je er ook barbecueën.

Kunstzinnig sanitair
Doorgaans is het sanitairblok niet bijzonder bezienswaardig, maar op Camping du Toy hebben ze er een kunstwerk van gemaakt. Zo bevindt het volledig uitgeruste sanitair zich in een authentiek gerestaureerd boerderijtje en is het volledig gedecoreerd met ingelegde mozaïeken. Het is niet de enige creatieve uitspatting op de camping, want op het kampeerterrein staan verschillende tentoongestelde kunstwerken.

Bos en zee
Door de ligging in een bosrijk gebied zijn er vanaf de camping vele mooie fiets- en wandeltochten te maken. Het strand is misschien net te ver om te fietsen, maar met de auto bereik je binnen een half uur een mooie, zonnige plek aan de Atlantische Oceaan.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Aire Naturelle Camping du Toy heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Aire Naturelle Camping du Toy is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa