Camping Au Fil de l'Eau

FrankrijkAquitaniëDordogneAntonne-et-Trigonant  (sitecode 64798)

Camping Au Fil de l'Eau

FrankrijkAquitaniëDordogneAntonne-et-Trigonant
KleinCKE

Het parkachtige terrein ligt aan de rivier de Isle, die zich leent voor spelen, kanoën en vissen. De plaatsen zijn afgebakend. Er zijn een jeu-de-boulesbaan, een poolbiljart, een trampoline, diverse speelattributen en een kleine bibliotheek. Bij de bar is wifi. In de omgeving zijn sportieve activiteiten mogelijk. Het sanitair is modern en schoon.

Camping Au Fil de l'Eau tussen het groen en aan de rivier

Camping Au Fil de l'Eau ligt in een groene en rustige omgeving aan de rivier de Isle, in het hart van de Périgord. De kleine, gemoedelijke camping heeft ruime, afgebakende plaatsen tussen het groen. De camping heeft een aantal leuke faciliteiten voor jong en oud en het sanitair is er schoon en netjes. Een ideale camping voor rustzoekers en liefhebbers van de natuur.

Staanplaatsen en huuraccommodaties

Op de camping vind je 50 plaatsen voor een tent, camper of caravan. Er zijn plekken met of zonder elektriciteit en een water- en afvoerpunt. Er zijn plaatsen in de schaduw van de bomen, maar ook open plekken in het gras. Liefhebbers van het luxere kamperen kunnen een ingerichte stacaravan boeken. Deze zijn beschikbaar voor twee tot vijf personen. Daarnaast kun je op de camping ook een bungalowtent of een Sweet Coco-tent huren.

Zwemmen, spelen en recreëren

De camping mag dan klein zijn, maar het zwembad heeft een goed formaat om baantjes te kunnen trekken. Ook aan de rivier is het heerlijk spelen aan het water. Bovendien kun je hier ook goed vissen, kanoën of kajakken. Voor sport en spel vind je op camping Au Fil de l'Eau onder andere een speeltuin, een tafelvoetbaltafel en een bowlingbaan. Verder is er een relaxruimte met boeken, spelletjes en gratis wifi. In het hoogseizoen organiseert de camping activiteiten voor kinderen van vijf tot tien jaar.

Eten en drinken op de camping

Camping Au Fil de l'Eau beschikt over een klein restaurantje of een snackbar met een terras en er is ook vers brood te koop. De camping organiseert iedere week een gezellige proeverij met allerlei lekkere producten uit de omgeving.

Omgeving

Camping Au Fil de l'Eau te midden van oude stadjes en dorpjes in de groene Dordogne

Camping Au Fil de l'Eau ligt in het mooie Dordogne, op tien kilometer van de gezellige stad Périgueux, met de prachtige kathedraal van Saint-Front en een grote rijkdom aan kunst en geschiedenis. Dordogne is een groen en rustig departement met volop gezellige, historische dorpjes, kastelen en grotten. In het middeleeuwse centrum van Sarlat vind je een overvloed aan beschermde monumenten. Een mooi kasteel om vanaf camping Au Fil de l'Eau te bezoeken is het Château de Castelnaud, dat prachtig tegen de rotsen aan gelegen is.

Lees meer over Aquitanië

Naar accommodaties