9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Le Moulin de Mellet
bekijk 3 foto 's
Klein Erkend

Camping Le Moulin de Mellet

Kleinschalig terrein rond een voormalige watermolen en het zwembad. De camping telt meerdere groepen standplaatsen, waarvan een aantal plaatsen goed beschut is en privacy biedt. De kampeerplaatsen zijn op gras of op bosgrond. Op de camping liggen een vismeertje, een beekje en een parkje met dieren. Het kinderbad is 60 cm tot 1 m diep.

Op het platteland in de Aquitaine ligt rond een voormalige watermolen Camping Le Moulin de Mellet. Deze kleinschalige camping heeft een natuurlijk karakter en is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen tot rond de 14 jaar.

Het waterrijke kampeerterrein ligt midden in de natuur en ademt een oase van rust. Met staanplaatsen variërend tussen de 140 en 200 m2 en gelegen in het groen heb je alle ruimte. Ook aan de elektrische aansluiting is gedacht. Kom je met de camper? Op de camping is er een terrein met verharde camperplaatsen. Daarnaast zijn er verschillende chalets te huur.

Zwembaden en visvijver
Loopt de temperatuur op een zomerse dag nogal op? Neem dan een verfrissende duik in het grote zwembad. Voor de kleintjes is er een kinderbad van maximaal 1 meter diep. Ook leuk: je hengel uitwerpen in de visvijver.

Dierenpark
Dat Camping Le Moulin de Mellet een natuurlijk karakter heeft, blijkt niet alleen uit het vele groen en de verschillende wateren, maar ook uit het uitgebreide dierenpark. Zo deel je de camping met pony’s, konijnen, eenden, katten, kippen en dwerggeiten. Vooral de knuffelbare pony’s zijn geliefd bij de kinderen.

Animatie en activiteiten
Ook qua animatie en activiteiten heeft de camping veel te bieden voor kinderen: een speeltuin met luchtkasteel en trampoline, tafeltennistoernooien, een speel- en televisiezaal en Mississippibootjes als waterfiets. Uiteraard mogen ouders ook meedoen met de tafeltennis en jeu-de-boules wedstrijden.

Pizza’s en barbecue
Is het etenstijd geworden? Dan kun je in het kleine restaurant onder meer terecht voor pizza’s en eenvoudige, maar smakelijke maaltijden. Of je steekt de barbecue aan. Kook je liever zelf? Op drie kilometer van de camping ligt een grote supermarkt waar je al je boodschappen kunt halen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Le Moulin de Mellet heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Moulin de Mellet is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa