8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Yelloh! Village Panorama du Pyla
bekijk 16 foto 's en 1 video
Erkend CKE

Yelloh! Village Panorama du Pyla

De familiecamping ligt naast de hoge duinen van Pyla. Op het terrein zijn veel hoogteverschillen en langs de duinhelling zijn paragliders actief. Pijn- en loofbomen bieden voldoende schaduw. Vanaf veel staanplaatsen en vanaf het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de oceaan, de zandbanken en Cap Ferret. Een deel van het sanitair is verwarmd. Zowel een rul zandpad als een steile trap leiden naar het 50 m lager gelegen zandstrand dat niet wordt bewaakt. Bij eb loopt het strand snel af.

Yelloh! Familiecamping Village Panorama du Pyla grenst aan de ruim 100 m hoge duin van Pyla en kijkt deels uit over zee. Het ligt bij een fijn zandstrand zonder golven – ook veilig voor kleine kinderen dus.Prachtig uitzicht

Op het groene terrein met vele pijn- en loofbomen zijn hoogteverschillen. Het uitzicht doet menigeen versteld staan. Je kijkt op het Bassin (baai) d’Arcachon, de Banc D’Arguin, de Dune du Pyla en de bossen van de Landes. De meeste schaduwrijke kampeerplaatsen hebben ook uitzicht op de Atlantische Oceaan. Er is een ruime keuze aan verhuuraccommodaties zoals cottages, chalets en lodgetenten.

Kabbelende zee

Een zandpad en een steile trap leiden naar het 55 m lager gelegen strand. Op 2 km ligt nog een strand dat wat makkelijker bereikbaar is. Voor de kleintjes is zwemmen in de oceaan hier aantrekkelijk. Geen hoge golven die je omver duwen, maar een vredig kabbelende zee. Leuk om vanaf het strand naar de paragliders rond de Pyla te kijken.

Waterparadijs

En wat te denken van de waterpret op de camping… In het ‘centrum’ van Village Panorama du Pyla zijn 3 verwarmde zwembaden, en een verwarmd kinder- en peuterbad. Daarnaast nog een jacuzzi, een waterglijbaan van 47 meter lang en een sauna. Relaxen kan ook in de ligstoelen op het 1200 m² grote houten terras rond de zwembaden. De camping organiseert vele sportieve en ludieke activiteiten voor groot en klein.

Grootste duin van Europa

Het groene campingdomein heeft het milieulabel ‘Clef Verte’ ontvangen. Dit is dus dé plek om (zuurstof) bij te tanken. Dicht bij de camping bevindt zich de grootste duin van Europa; Le Dune du Pyla is bijna 3 km lang en 500 meter breed. Het is de ‘toegang’ tot het Bassin d’Arcachon. De zonsondergangen die je hier ziet, zijn fenomenaal.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Yelloh! Village Panorama du Pyla heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Yelloh! Village Panorama du Pyla is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa