Camping Auvergne

2 personen
519 campings gevonden

Camping in Auvergne

Ben je op zoek naar een zonnige en afwisselende vakantiebestemming in Frankrijk? Denk dan eens aan een campingvakantie in de Auvergne, een mooie streek in het midden van het land. Wij hebben meer dan 100 campings voor je geselecteerd. Om je keuze nog gemakkelijker te maken, kun je gebruikmaken van het handige filter. Om de beste camping uit te kiezen, raden we je ook aan om te kijken naar de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders. Die geven jou een goed beeld van de camping.

Genieten van het authentieke Frankrijk

Auvergne is gelegen in het Centraal Massief, een ruig gebergte in het midden van Frankrijk. Het is hier niet zo druk als in andere Franse regio’s, waardoor je helemaal tot rust komt in een natuurlijke en authentieke omgeving. Op de campings, geschikt voor onderweg of juist voor een langer verblijf voor gezinnen met kinderen, vind je zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Op alle campings is gratis wifi aanwezig. Onmisbaar voor iedere moderne kampeerder die af en toe de mail wil checken of online een spelletje wil spelen.

Campings voor jong en oud

Of je nu een camping zoekt voor onderweg of voor een hele vakantie: goede faciliteiten zijn voor een aangenaam verblijf erg belangrijk. Geniet in het zwembad van een frisse duik en ontspan je daarna in de zon op een comfortabele ligstoel. Ook de kids hebben de zomer van hun leven en dansen er met het animatieteam lekker op los. Daarna vermaken ze zich in de speeltuin en sluiten ze de dag af met een potje tennis. Tussendoor haal jij een portie lekkere snacks aan de bar en geniet je van een verfrissend drankje.

De omgeving verkennen

Auvergne is een bergachtige regio met een vulkanische oorsprong. De natuur is hier uitgestrekt en ongerept: uitermate geschikt voor lange wandelingen of prachtige roadtrips. Steden als Clermont-Ferrand en Vichy ademen historie en zijn dan ook zeker een bezoekje waard. Slenter door het historische stadscentrum en geniet van het goede leven op een terras naar keuze.

#