9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Le Port
bekijk 22 foto 's
Erkend

Camping Le Port

Het vlakke terrein ligt direct aan het strand. De plaatsen liggen in groepjes van vier of meer aan weerszijden van een ringweg met één rijrichting. Ze zijn per groep afgebakend door struiken. Stacaravans en chalets liggen rond de receptie en het restaurant. Er is een trapveldje.

Kamperen met het klotsende water van de Atlantische Oceaan binnen gehoorsafstand; dat is kamperen op Camping le Port in Bretagne. Deze camping is schitterend gelegen aan een afgesloten deel van de Côte de Granit Rose, op 1 km van het dorp Tregastel. Knusse familiecamping

Deze knusse familiecamping ligt op een vlak terrein direct aan het strand. De toeristische staanplaatsen zijn in groepjes van 4 of meer gesitueerd aan weerszijden van een ringweg met één rijrichting. Ze zijn per groep afgebakend door struiken. Mobilhomes en chalets liggen rond de receptie en het restaurant. Deze zijn van alle gemakken voorzien en hebben in een aantal gevallen een vrij zicht op zee. De chalets hebben ook een eigen afgebakend stuk gras. Naast deze huuraccommodaties kun je ook kiezen voor ingerichte tenten in diverse soorten en maten.

Broodjes en croissants

Iedere dag zijn er in het winkeltje op de camping verse broodjes en croissants verkrijgbaar. De bar is dagelijks geopend voor ijs en drankjes en in het gezellige restaurant kan ’s avonds worden aangeschoven voor heerlijke vis en schelpdieren, maar ook voor frites en pizza. Er is een buitenterras.

Breed zandstrand

Het zandstrand is ca. 100 m lang en 10 m breed en loopt heel langzaam af in zee. Bij vloed loopt het een paar uur geheel onder water. Bij eb is het strand breed en kan er eindeloos gespeeld en gewandeld worden. Er is een beachvolleybalveld en een trapveldje. In de zomer staat een animatieteam paraat.

Belangrijk vogelreservaat

Een absolute aanrader is een bezoek aan een van de 7 eilanden voor de kust van Perros- Guirec. De eilanden vormen een belangrijk vogelreservaat. Op 8 km afstand van de camping ligt ook een historisch ingericht Gallisch dorp en voor avonturiers is er een boompark. Op zee kan gevist of gekajakt worden. In de buurt zijn diverse dorpjes en stadjes waar wekelijks markt wordt gehouden. Tip bij slecht weer: het Planetarium de Bretagne in Pleumeur-Bodou.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Le Port heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Port is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa