5-sterrencampings in Bretagne

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Bretagne

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Bezoek de Smaragdkust dicht bij een 5 sterren camping in Bretagne

Een 5 sterren camping in Bretagne verzekert je van kamperen in alle luxe. Je hebt de keuze uit verschillende mooie accommodaties en er is meer dan genoeg te beleven op de camping. Een dagje de omgeving verkennen? Dan is het bezoeken van de Smaragdkust zeker de moeite waard. Je maakt mooie foto’s bij de hoge rotsen en steile kliffen en geniet van een geweldig uitzicht over zee. De Smaragdkust staat vooral bekend om de roze rotsen die verspreid liggen in het zeewater.

Maak een wandeling door het woud van Brocéliande

Maak je een wandeling door het woud van Brocéliande, dan lijkt het net alsof je je even op een filmset waant. Helemaal niet zo vreemd, want het gebied is bekend van Merlijn de Tovenaar en Koning Arthur. Je onderneemt hier verschillende activiteiten waaronder kajakken of kanoën; een perfect dagje uit met het hele gezin vanuit een 5 sterren camping in Bretagne.

Geniet van allerlei lekkernijen

Wist je dat pannenkoeken en galette de specialiteiten in deze regio zijn? De kans is groot dat je deze gerechten op de kaart van het restaurant op de luxe camping in Bretagne vindt. In de regio zijn ook tientallen restaurants die deze gerechten op de kaart hebben staan. Tip: naast deze zoete gerechten staat Bretagne ook bekend om de hoge kwaliteit oesters. Probeer de platte oesters en de creuse uit, samen met een glas cider.