9579 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Caravaning La Pietra
bekijk 2 foto 's
Erkend

Camping Caravaning La Pietra

De camping ligt in een brede vallei. Het deels licht glooiende terrein dat is ingedeeld door hoge heggen, is begroeid met verschillende soorten middelhoge loof- en naaldbomen. Er zijn plaatsen met meer en minder schaduw. Het zwembad, dat langzaam dieper wordt, heeft een whirlpool. Het strand met een restaurant ligt op 600 m. Ook is het mogelijk een wandeling door het binnenland te maken.

Zo af en toe is er verwarring; hoort Corsica nu bij Italië of bij Frankrijk? Frankrijk, is het juiste antwoord. Camping La Pietra ligt op dit Franse eiland in de Middellandse Zee. In het noorden, precies tussen het plaatsje Pietracorbara en een baai in Haute-Corse.

Mooi en ruim

La Pietra is een mooie, ruime camping met jonge beheerders en medewerkers. Als het terrein niet vol is, kun je kiezen uit een afgebakende plek met hoge heggen of een plek op een soort weide waar je ruim in de zon kunt kamperen. De voorzieningen zijn allemaal picobello onderhouden en het zwembad is heerlijk voor een koele plons. Vanaf de camping loop je een kleine 600 meter over een voetpad naar het strand. Op de camping is een snackbar, een restaurant met kleine kaart plus broodservice. Internetten is mogelijk via een wifipunt.


Tips in de omgeving

Tips: Bastia, een mooie oude stad met citadel en een gezellige haven met restaurantjes. Vanuit Bastia gaat er een smalspoortrein naar Ajaccio, een echte aanrader. Deze trein komt ook in Corte, dat ongeveer halverwege Ajaccio ligt. Een leuke stop om een paar uurtjes te blijven. Houd je van wandelen, dan moet je beslist eens naar Macinaggio om daar het sentier des douaniers te verkennen, een prachtig kustpad dat ooit werd gebruikt door douaniers op zoek naar smokkelaars.


Aanrader met de auto

Autotip: meer dan de moeite waard is de route vanaf de camping via de kustweg naar plaatsen als Barcaggio en Tollare. Daarna kun je nog even doorrijden tot Pino en over de pas weer terugrijden naar de oostkust.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Caravaning La Pietra heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Caravaning La Pietra is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa