8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping L'Espiguette
bekijk 33 foto 's en 1 video
Erkend

Camping L'Espiguette

Deze grote strandcamping bestaat uit twee delen: een voor vaste en een voor toeristische plaatsen. De licht beschutte plaatsen hebben een ondergrond van zand en gras en zijn niet afgebakend. Het terrein heeft een haventje. Het zwembad is gevuld met gezuiverd natuurlijk zeewater, het peuterbad heeft zand op de bodem. De camping grenst direct aan de duinen en het strand. Het strand is erg breed en loopt geleidelijk af. Om de 20 minuten rijdt een treintje de kampeerders gratis naar zee.

Caming de L’Espiguette ligt op loopafstand van de zee en niet ver van het Franse mondaine leven. De camping heeft veel faciliteiten, zoals een groot waterpark. Grote camping

Deze zeer grote camping telt wel 1100 toeristische staanplaatsen. De vaste en toeristische plaatsen zijn van elkaar gescheiden. De ondergrond is zanderig en je zit een beetje beschut. Je kunt ook mobilhomes huren op deze camping.

Waterpark

Je zit hier niet ver bij het strand vandaan, het is 800 meter lopen. Ook rijdt er een pendeltreintje naar het zandstrand. Op de camping kom je ook aan verkoeling toe, want er is een enorm (zout)waterpark met veel speeltoestellen. Als je gek bent op animatie zit je hier goed, er wordt veel (in het Frans) aangeboden, denk aan: aquarobics, aerobic, karate en schilderkunst. Verder is er een speelzaal met tafelvoetbal, games, trampolines, een eigen speelplek voor peuters en buiten zijn er verschillende speeltuintjes. Ook ’s avonds is het er levendig, met muziek, voorstellingen en demonstraties. Voor een hapje kun je hier ook terecht. Bij de bakker haal je elke dag vers brood. Er is een kleine supermarkt, een afhaalpizzeria, een buffetrestaurant en er zijn winkeltjes.

Slenteren en shoppen

Je bevindt je in het mondaine Zuid-Frankrijk. Le Grau du Roi (6 km) is een mooie badplaats. Je kunt er heerlijk wandelen, winkelen, eten en drinken. Ook de naastgelegen kustplaats Port Camargue is een bezoek waard. Ook niet ver van de camping is de bruisende stad Montpellier (39 km). Je kunt er heerlijk slenteren en shoppen. Het plein bij de Opera moet je gezien hebben. Je vindt er veel musea, oude gebouwen en winkels. Meer aanrader: Nimes (56 km), Arles (58 km) en Aigues Mortes (12 km). Ongeveer 50 kilometer vanaf de camping vind je het Camargue Natuurpark.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping L'Espiguette heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping L'Espiguette is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa