Petit Domaine de Vacances Les Armengauds

FrankrijkLanguedoc-RoussillonAudeLabécède-Lauragais  (sitecode 75353)

Petit Domaine de Vacances Les Armengauds

FrankrijkLanguedoc-RoussillonAudeLabécède-Lauragais
KleinCharmeCKE

De ruime staanplaatsen zijn afgescheiden door een zeer gevarieerde beplanting. De camping beschikt over een bar en slechtweerruimte waar tevens vier maal per week maaltijden worden geserveerd. Het moderne sanitair is schoon. Deze camping is geen naturistencamping, maar bij het zwembad is naaktrecreatie toegestaan. De camping is toegankelijk vanaf 16 jaar. Let op: ga op weg naar de camping niet via Labécède-Lauragais. In 2020 genomineerd in de categorie 'de mooiste charmecamping'.

ANWB Camping van het Jaar 2019

Petit Domaine de Vacances les Armengauds is genomineerd in de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2019 in de categorie 'De mooiste groene camping'.

Omgeving

Ontdek de Aude Petit vanaf Camping Petit Domaine de Vacances les Armengauds

Camping Petit Domaine de Vacances les Armengauds ligt aan de route van de burchten van de katharen. Bezoek bijvoorbeeld de eeuwenoude burchten in Carcassonne, bekend als de Cinq Fils. Aguilar, Peyrepertuse, Puilaurens, Queribus en Termes vormden een onoverkomelijk obstakel voor de vijand. In het stadje Castelnaudary wandel je langs het Canal du Midi, een verbindingskanaal tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee dat met mankracht is gegraven. Tijdens een warme dag neem je een verfrissende duik in het Lac St. Ferréol dat wordt omringd door zandstrandjes met hoge dennenbomen.

Lees meer over Languedoc-Roussillon