Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

  • De kids ravotten lekker in het waterparadijs
  • Papa en mama vermaken zich stiekem ook kostelijk
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

2 personen
84 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Zet je caravan op een camping in Noord-Frankrijk met zwemparadijs. Dit garandeert een spetterende familievakantie dicht bij huis. Geen lange rit naar het zuiden; je rijdt in een paar uur naar je bestemming, waar de vakantie meteen kan beginnen.

Een vakantie vol waterpret

Speel als een piraat in het piratenschip, laat je meevoeren met het wilde water in een lange glijbaan en haal urenlang rare toeren uit in het bubbelbad. Zeg nou zelf, is dit niet de droom van elk kind? Op een camping in Noord-Frankrijk met zwemparadijs amuseren de kids zich in alle veiligheid met de andere kinderen van de camping. En als ouder ontspan je je met een gerust hart heerlijk in een ligstoel op de ligweide.

Geen bad is hetzelfde

Een camping in Noord-Frankrijk met zwemparadijs biedt voor elk wat wils. Alles draait om het speciaal aangelegde aquapark vol glijbanen, golfslagbaden, pierenbadjes en waterfonteinen. Je vindt er een rustige ruimte voor baby's en speeltoestellen voor de waaghalzen. Ontspan in het solarium, bubbel weg in de jacuzzi of kies voor een heerlijke massage. En bij slecht weer rolt er een overdekking over het bad. Niks houd je nog tegen voor een vakantie vol waterplezier waarin iedereen zich amuseert en ontspant.