Campings in de Elzas met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Elzas met zwembad

2 personen
64 campings gevonden

Een fijne vakantie op een camping in de Elzas met zwembad

Ga je graag op vakantie in het noorden van Frankrijk? Verblijf op een camping in de Elzas met zwembad en laat je verrassen door de verscheidenheid van deze regio. Schilderachtige steden en landschappen zijn kenmerkend voor de Elzas en geven je een prettig vakantiegevoel. Na een duik in het zwembad ga je eropuit om alle hoogtepunten in de regio te bekijken. Wandelend, fietsend, met de bus of te paard; het is allemaal mogelijk.

Wat is kenmerkend voor de Elzas?

Tijdens je verblijf op de camping in de Elzas in Frankrijk met zwembad kom je er snel genoeg achter dat je kampeert in een eigenzinnige streek. De Elzassers hechten sterk aan het familie- en verenigingsleven en spreken hun eigen dialect. Het ligt tevens op de grens tussen Frankrijk en Duitsland en is onder andere beroemd vanwege de witte wijn die hier wordt geproduceerd. Je vindt in deze streek ook Straatsburg met een schitterend oud centrum.

Tips voor je vakantie

Een camping in de Elzas met zwembad is van alle gemakken voorzien. De camping beschikt over de nodige sanitaire voorzieningen en meestal is er ook een campingwinkel. Kinderen nemen in het hoogseizoen deel aan allerlei leuke activiteiten. Vanzelfsprekend neem je tijdens het zonnige weer regelmatig een duik in het zwembad. Maak je graag uitstapjes in de omgeving? Bezoek dan de burcht Haut-Koenigsbourg of geniet van een prachtig uitzicht in het klooster van Mont-Sainte-Odile.