8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping La Paille Haute
bekijk 9 foto 's
Erkend

Camping La Paille Haute

De camping ligt in een agrarisch gebied tegen een heuvel. Het terrein is door hoge hagen opgedeeld in kampeervelden. De meeste standplaatsen hebben weids uitzicht over het heuvellandschap en weinig schaduw. De vaste en de toeristische standplaatsen zijn van elkaar gescheiden. De snelweg A1 bevindt zich op gehoorsafstand. De camping is geschikt voor passanten. Er is een terrein voor extra grote caravans en campers. Er zijn fitnesstoestellen en een kleine kinderboerderij.

Ben je op doorreis of toe aan een welverdiende vakantie niet ver van de Belgische grens, dan is Camping La Paille Haute een echt aanrader. Het is een heerlijke plek om met het hele gezin uit te rusten, te zwemmen en te genieten van de omgeving. Weids uitzicht

Deze middelgrote camping ligt in een agrarisch gebied tegen een heuvel. Het glooiende terrein is door hoge hagen opgedeeld in kampeervelden. Vanaf de meeste staanplaatsen heb je een weids uitzicht over het heuvellandschap.

Ideaal als tussenstop

De vaste en de toeristische staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden. Voor extra grote caravans en campers is er een terrein zonder afgebakende plaatsen. Er zijn stacaravans te huur. De camping is makkelijk te bereiken vanaf snelweg A1 en daarom heel geschikt voor een tussenstop op weg naar het zuiden.

Opblaaskasteel en kinderboerderij

Voor kinderen is de camping een groot feest. Behalve een speeltuin en een spelletjeskamer is er in de zomer ook een opblaaskasteel waar heerlijk gespeeld kan worden. En op de kinderboerderij lopen niet alleen kippen en konijnen rond, maar ook een kalkoen en een hangbuikzwijn. Voor de allerkleinsten is een kleuterbad.

Vissen en zwemmen

Een dagje op de camping vliegt voorbij. Kies voor midgetgolf, tafeltennis, jeu de boules, vissen in de vijver van 1700 vierkante meter of zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Even de spieren trainen op een van de fitnesstoestellen kan natuurlijk ook. In de buurt is Arras een aanrader. De stad ligt op 12 kilometer rijden en heeft genoeg te bieden om je een dag te vermaken. Sla vooral de 2 mooiste pleinen van de stad niet over: Place de Héros en Grand Place.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping La Paille Haute heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping La Paille Haute is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa