Camping Manche

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Camping in Manche

Wil je op vakantie naar Frankrijk, niet te ver van huis? Bekijk dan het aanbod van campings in Manche. Deze prachtige regio in Normandië heeft jong en oud een hoop te bieden, zowel qua natuur als qua cultuur. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Kijk dan naar de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders. Wel zo makkelijk!

Genieten van het outdoor-gevoel

In Normandië is de lucht altijd heerlijk fris, dankzij de invloed van de zee. Tegelijkertijd schijnt de zon vaak genoeg om jou een zomers gevoel te bezorgen. Op de door ons geselecteerde campings vind je ruime staanplaatsen en comfortabele huuraccommodaties, zodat je altijd van een aangenaam verblijf profiteert. Groot voordeel is dat alle campings vlak bij het strand liggen!

Een regio met veel geschiedenis

Manche is een prima uitvalsbasis om alles te leren over de geschiedenis van Normandië. Trek eropuit en bezoek de beroemde invasiestranden zoals Utah Beach en Omaha Beach. Mont Saint-Michel, tegen de grens met Bretagne aan, is een echte trekpleister. Op dit eiland, dat met eb droogvalt, vind je een indrukwekkend middeleeuws klooster en een historisch centrum!