Campings in Frankrijk waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Frankrijk waar honden zijn toegestaan

2 personen
1903 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Op een camping in Frankrijk met de hond op vakantie

Heb je een hond, dan neem je deze waarschijnlijk gewoon mee op vakantie. Op een camping in Frankrijk met de hond heb je alle voorzieningen bij de hand. Bovendien maak je hier de mooiste wandelingen in de natuur.

Faciliteiten voor jou en je trouwe viervoeter

Kies voor kamperen op een camping in Frankrijk met de hond waar huisdieren zijn toegestaan of in accommodaties die hier speciaal voor zijn ingericht. Hier kan je hond ravotten in een omheinde tuin en zijn er extra voorzieningen zoals een hondenmand of bench. Op sommige kampeergelegenheden tref je zelfs een hondendouche of uitlaatveldje aan op het terrein. Is er een campingwinkel, dan heeft deze vaak hondenbrokken in het assortiment wanneer het om een huisdiervriendelijk terrein gaat. Veel van deze campings liggen bovendien aan een strand waar honden zijn toegestaan.

Samen de omgeving verkennen

Vanuit de camping met de hond Frankrijk verkennen is heerlijk: hier loop je zo het bos in of het strand op. Je hond leeft zich lekker uit en je maakt er prachtige wandelingen. Ook aan een rivier of meer is het goed toeven met je trouwe viervoeter en beleef je samen waterpret. Lekker buiten in de natuur zijn en samen genieten van een heerlijke vakantie. Wil je meer cultuur zien, dan bezoek je samen gemoedelijke dorpen of historische steden. Neem je hond mee naar de lokale markt of maak een wandelingen langs een van de vele kastelen.