Campings waar honden toegestaan zijn in Frankrijk

  • De leukste campings voor hondenliefhebbers
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings voor hondenliefhebbers Frankrijk

Landen
Frankrijk
X
Wissen

1916 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Vakantie voor hond en baas op een hondencamping in Frankrijk

Hondenbaasjes opgelet! Wil je samen met de hond op vakantie naar Frankrijk? Boek dan een vakantie op een leuke hondencamping in Frankrijk. Hier vind je speciale faciliteiten voor honden. Je huisdier zal het hier zeker naar zijn zin hebben! Wij hebben bijna 1900 campings voor je geselecteerd, in elke regio van Frankrijk. Om het jezelf gemakkelijk te maken, kun je gebruikmaken van het filter aan de linkerkant. Vul je voorkeuren in, kijk en vergelijk! Ook kun je letten op de ANWB-score en de score die kampeerders de camping geven.

Ontspannen met de hond

Als je met je hond op vakantie gaat, dan is het belangrijk om te kijken of honden wel zijn toegestaan. Op een hondencamping in Frankrijk is je trouwe viervoeter meer dan welkom. Je vindt hier luxe faciliteiten voor jou én je hond, zodat jullie gegarandeerd gaan genieten van een geslaagde vakantie. Kiezen jullie voor een ruime staanplaats voor de tent of gaat de voorkeur uit naar een comfortabele huuraccommodatie? Ook voor kinderen is er genoeg te doen, dus de door ons geselecteerde campings zijn uitermate geschikt voor een vakantie met het hele gezin!

Profiteren van de faciliteiten

In Frankrijk schijnt de zon vaak volop. Op de campings vind je luxe buitenzwembaden met gave glijbanen voor de kinderen. Ook is er op veel campings in Frankrijk animatie en recreatie voor volwassenen aanwezig. Haal na het opstaan verse croissantjes, chocoladebroodjes en een baguette in de campingwinkel. Adem de frisse lucht diep in en dompel je onder in de natuur. Heb je zin om even actief bezig te zijn? Ga dan sporten op het sportveld of loop samen met de hond een rondje over de camping.

Samen de omgeving verkennen

De Franse campings liggen midden in de natuur en zijn een geschikte uitvalsbasis voor korte of lange wandelingen met de hond. Trek er samen op uit en verken de omgeving. Dat is gezond voor jullie allebei! Als je wat verder van de camping weg wilt, is een roadtrip in de bergen ook een leuk idee.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter