Kindvriendelijke campings in Normandië

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Normandië

2 personen
707 campings gevonden

Breng je vakantie door op een kindvriendelijke camping in Normandië

Wil je graag met de kinderen op vakantie naar Noord-Frankrijk? Reserveer dan een staanplaats of accommodatie op een kindvriendelijke camping in Normandië. Verblijf op een camping met zwembad en laat de kinderen deelnemen aan de activiteiten van het animatieteam of de kinderclub. Ze zijn actief bezig met sport en spel en maken tijdens hun vakantie snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Ontdek de geschiedenis van Noord-Frankrijk

De kust van Normandië is bezaaid met krijtrotsen en dit is onder andere zichtbaar in het toeristische plaatsje Étretat. In je vakantie verblijf je sowieso dichtbij de kust en de brede stranden die tevens bekend zijn vanwege D-Day. Het verleden is hier duidelijk voelbaar en de kinderen hangen ongetwijfeld aan je lippen als je hen vertelt over de memorabele gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden.

Met de kinderen op stap

Een dagje uit met het gezin tijdens je verblijf op een kindvriendelijke camping in Normandië? Deze Franse streek heeft van alles voor je in petto. Het bekende Mont-Saint-Michel is bijvoorbeeld een fantastisch uitstapje voor kinderen. Dit fort op een eiland in zee ziet er voor kinderen uit als een Disney-kasteel. St. Malo, de stad van de piraten, is eveneens een leuke attractie en perfect geschikt voor een dagtrip.