Kindvriendelijke campings in Frankrijk

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Frankrijk

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Geniet van een ontspannen gezinsvakantie op een kindvriendelijke camping in Frankrijk

Het land van de kazen en de croissants heeft meer dan voldoende te bieden voor een geslaagde vakantie met het gezin. Zowel voor gezinnen met jonge kinderen als families met tieners beschikken deze geselecteerde kindvriendelijke campings in Frankrijk over alle ingrediënten voor een geslaagde kampeervakantie. Daarnaast is er in Frankrijk volop te doen voor een actieve of sportieve vakantie of een ontspannen verblijf aan het water.

Kinderen hebben alle bewegingsvrijheid op de Franse gezinscamping

Kamperen is voor kinderen een groot avontuur. Ze hebben veel bewegingsvrijheid op de camping en er is voldoende ruimte om te voetballen, hutten te bouwen en avonturen te beleven. In de speeltuin beklimmen ze de speeltoestellen of roetsjen van de glijbaan. Op of bij elke kindvriendelijke camping in Frankrijk is er volop mogelijkheid om te zwemmen. Ook staat er een enthousiast animatieteam klaar met allerlei leuke activiteiten om de kids urenlang geboeid te houden. Op de camping in Frankrijk is vaak Nederlandse animatie aanwezig. Zo worden je kinderen in hun eigen vertrouwde taal aangesproken en dat geeft wel zo’n veilig gevoel. Bovendien missen ze zo niets van de spannende verhalen.

De kindercamping voldoet aan alle voorwaarden voor een gezinsvakantie

De kindvriendelijke campings in deze selectie zijn langs de meetlat van de inspectiekids van ANWB Explorers gelegd. Elk jaar beoordelen de inspectiekids kindercampings waarbij ze kijken of de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde vakantie voor kinderen aanwezig zijn. Je bent er dus van verzekerd dat de speeltuin, de animatie en het zwembad aan een deskundige blik onderworpen zijn om als kindercamping gewaardeerd te worden.

Vakantie voor het hele gezin

Op een gezinscamping kom je veel andere gezinnen met kinderen tegen. Terwijl je kids zich uren vermaken met nieuwe speelkameraadjes klets je bij met medekampeerders, kom je eindelijk eens toe aan een goed boek of ontspan je heerlijk in de zon. Zo doe je weer voldoende energie op om later op de dag met je kinderen te spetteren in het water of te swingen bij de kinderdisco.