3 sterren

Camping La Charderie

FrankrijkRhône-AlpenArdèchePont-de-Labeaume  (sitecode 83821)

Camping La Charderie

FrankrijkRhône-AlpenArdèchePont-de-Labeaume
3 sterren
Erkend

Het licht aflopende, open kampeerterrein ligt aan de Ardèche en heeft een eigen zandstrand. Op het terrein is begroeiing van loofbomen en gras. De meeste staanplaatsen zijn vlak en hebben schaduw van een acacia. Het strand aan de rivier is van schoon zand en loopt over de hele breedte van de camping. Er staan ligstoelen en er is enige natuurlijke schaduw. Het strand loopt langzaam af in het water, waardoor de kinderen in de rivier kunnen spelen, zwemmen en vissen.

Gezinsvakantie in de idyllische Ardèche op Camping La Charderie

Camping La Charderie is een gezellige camping in Pont-de-Labeaume in de Ardèche. Een vakantie op deze camping staat in het teken van ontspanning en sportieve activiteiten en is een perfecte keuze voor echte liefhebbers van de natuur. Huur een fiets of kano en ontdek de prachtige omgeving of kom op deze idyllische camping helemaal tot rust met een goed boek en lekker eten.

Perfect voor het hele gezin

Camping La Charderie is dankzij de fantastische ligging en uitgebreide faciliteiten erg populair onder gezinnen met kinderen. Begin de dag met een kop koffie in het ochtendzonnetje en haal voor het hele gezin verse croissants bij de bakker op het terrein. Vervolgens is het tijd voor een duik in het Lac d'Annecy of een potje badminton of volleybal op het sportveld van de camping. Voor de kinderen organiseert de camping tijdens de schoolvakanties meerdere keren per week leuke activiteiten, en volwassenen kunnen meedoen aan de bingo-avonden in het café. Heb je na een drukke dag geen zin om zelf te koken? Ga dan lekker uit eten bij het campingrestaurant en laat je verrassen door de lokale keuken en heerlijke wijnen uit de omgeving. Naast het restaurant heeft de camping ook een snackbar, waar je patat, salades, pizza’s en spareribs af kunt halen.

Luxe accommodaties

Camping La Charderie biedt behalve ruime kampeerplekken ook een aantal luxe huuraccommodaties te huur aan, die perfect zijn voor een ontspannen gezinsvakantie. Alle accommodaties hebben een eigen terras, waar je jezelf verwent met een uitgebreid diner of een borrel met Franse kazen en lokale wijnen. Is het tijdens jouw vakantie een dagje slecht weer? Blijf dan lekker binnen en speel met zijn allen een bordspelletje.

Omgeving

Sportieve activiteiten in de natuur rond camping La Charderie

Rondom camping La Charderie vind je verschillende natuurgebieden, rivieren en meertjes, waar je een sportieve uitdaging aangaat. Stap op de fiets en rijd door het heuvelachtige landschap of ontdek de omgeving vanaf het water tijdens een middag kanoën. Ben je een liefhebber van architectuur? Rijd dan naar Vogüé. Dit idyllische dorpje is een van de mooiste van Frankrijk en ligt op 22 kilometer van camping La Charderie. Bekijk het elfde-eeuwse Château de Vogüé en wurm je door een van de nauwste straatjes van Frankrijk, La rue des Puces.

Lees meer over Rhône-Alpen

Naar accommodaties