2.9 sterren

Camping Le Couriou

FrankrijkRhône-AlpenDrômeRecoubeau-Jansac  (sitecode 63899)

Camping Le Couriou

FrankrijkRhône-AlpenDrômeRecoubeau-Jansac
3.5 sterren
ErkendCKE

Al je wensen zijn te vervullen op deze gezinscamping tegen de helling van een berg met een fraai uitzicht op de omliggende bergen. Er is een zwembad met waterglijbanen en stroomversnellingen. Het is een terrassencamping, de staanplaatsen op gras liggen aan de omhoog slingerende geasfalteerde weg. Bomen en struiken zorgen voor voldoende beschutting. Het sanitair is overwegend via trappen te bereiken en bovenin vind je het grote terras en de receptie.

Omgeving

Historische ontdekkingen in het berglandschap bij camping Le Couriou

Er is een aantal prachtige bezienswaardigheden in de buurt van camping Le Couriou te vinden, zoals de abdij van Valcroissant. In het Musée de Die ontdek je bijzondere archeologische vondsten uit onder andere de Romeinse tijd en de middeleeuwen.

Je maakt prachtige wandeltochten in de natuurrijke omgeving van camping Le Couriou, bijvoorbeeld tijdens een klim naar de top van Le Glandasse. Ook bergpas Col de Pennes is een mooi decor voor een wandeling of fietstocht. Struin je door natuurgebied Cirque d'Archiane, dan kom je met een beetje geluk talloze steenbokken tegen.

Lees meer over Rhône-Alpen

Naar accommodaties