4 sterren

Camping Les Bastets

FrankrijkRhône-AlpenDrômeMarsanne  (sitecode 80991)

Camping Les Bastets

FrankrijkRhône-AlpenDrômeMarsanne
4 sterren
Erkend

De camping ligt in de Drôme Provençale. Een aantal van de toeristische staanplaatsen hebben schaduw. De plaatsen die op een terras liggen kijken uit over de vlakte van de Valdaine. Op het L-vormige terras rond het zwembad zijn ligstoelen en parasols. In en rond het zwembad vinden diverse activiteiten plaats. Ook is er een kleine waterglijbaan in het zwembad. In het bos van Marsanne is een avonturenpark. De omgeving leent zich voor wandelen en paardrijden.

Kamperen op Camping Les Bastets betekent uitzicht op de natuur, op de bergen in de buurt, het geluid van krekels en de smaak van de Provence. Je kampeert hier in de Drôme Provençale, hartje Frankrijk. Bij Marsanne en dicht bij nougat-stad-Montélimar en de rivier de Rhône.

De camping is in terrassen aangelegd met halverwege een zwembad. Heb je gekozen voor een kampeerplek ‘onderaan’ de camping, dan sta je tussen jonge bomen en heggen. Ook wel uitzicht op de omgeving, maar hoe hoger, hoe mooier dat uitzicht. In 2017 zijn er compleet en modern ingerichte chalets en vakantiehuisjes bij gekomen. Daarnaast is er keuze uit stacaravans, mobilhomes, chalets en een Lodge-tent.

Inwendige mens wordt niet vergeten

Het campingrestaurant zorgt tijdens de vakantieweekends in april, mei en juni voor een traditionele en authentieke keuken en in juni en augustus worden ook pizza’s gebakken. Elke ochtend kan je er ontbijten. Uiteraard kan je ook zelf brood kopen in de campingwinkel.

Actie voor jong en oud

In en rond het zwembad vinden diverse activiteiten plaats. Leuk is de kleine waterglijbaan in het zwembad. Kinderen maken niet alleen daar nieuwe vriendjes. Zeker ook bij de kidsclub, op de minigolfbaan, op het sportveld, in de speeltuin of – het kan nóg spannender – bij de tokkelbaan boven het basketbalveld.

Geur en kleur van de Provence

Slenter door de kleine straatjes van Marsanne en waan je terug in de tijd. Iets verder ligt de Fresneau-vallei met een kapel in de buurt van een bron die volgens de traditie bijzondere eigenschappen heeft. Elk jaar is er op 8 september een bedevaart. Houd je van gezelligheid, geniet dan van de kleurrijke markten van de Provence. Elke dag is er ergens wel één. De receptie van Camping Les Bastets vertelt graag waar.

Omgeving

Camping Les Bastets in Drôme Provençale

Combineer de Provence en de Alpen en je hebt een fantastische reisbestemming, bekend als Drôme Provençale. De prachtige natuur in de omgeving van Camping Les Bastets nodigt je uit tot urenlange wandelingen in de indrukwekkende regionale natuurparken, waar je heerlijk kan dwalen in paarsblauwe lavendelvelden. Samen met je gezin ontdek je vanuit het toeristische treintje de authentieke dorpjes en de prachtige wijngaarden waar de omgeving van camping Les Bastets om bekendstaat. De avonturiers klimmen hoog in de bomen, klauteren over hang- en touwbruggen en sjezen met de zipline door het bos.

Lees meer over Rhône-Alpen

Naar accommodaties