Campings in Griekenland

2 personen
60 campings gevonden

Een historische vakantie op een camping in Griekenland

Leven zoals de oude Grieken dat deden: met een wijntje in de hand en uitkijkend over een prachtig landschap. Dat doe je op een camping in Griekenland. Door het hele land vind je sfeervolle en gezellige campings die allemaal zo hun eigen kwaliteiten hebben. Ben je op zoek naar rust en verblijf je liever op een kleinschalige camping? Of houd je juist van een groots kampeerterrein vol met activiteiten voor de kinderen? In Griekenland beleef je het allemaal, gewoon in het comfort van je eigen tent, caravan of camper.

Het oude Griekenland

Aan cultuur geen gebrek tijdens je kampeervakantie in Griekenland. Bewonder de eeuwenoude bouwwerken in metropool Athene, zoals het Akropolis of het Parthenon. Ook in het binnenland vind je genoeg bijzondere pareltjes, zoals het kloostercomplex Meteora. Vergeet ook de Griekse eilanden niet, waar je onder andere de tempel van Knossos vindt.

Volop vermaak

Iedere dag brengt weer wat nieuws op je camping in Griekenland. Het ene moment organiseert het animatieteam een leuke talentenjacht, terwijl je het volgende moment volop gebruikmaakt van de glijbanen bij het zwembad. Heb je zin om midgetgolf te spelen, een ponyrit te maken of te dansen in de discotheek? Ook dat doe je gewoon op jouw camping. Sluit de dag goed af met een potje voetbal in de pannakooi en jouw vakantie is een succes.

#