Campings in Hongarije met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Hongarije met zwembad

2 personen
39 campings gevonden

Campings in Hongarije met zwembad

In Hongarije ontdek je prachtige natuur, rijke tradities en steden bomvol cultuur. Waar je ook heengaat in Hongarije, de mensen ontvangen je gastvrij. Een camping in Hongarije met een zwembad geeft je een perfecte uitvalsbasis om dit mooie land te ontdekken. Op de sfeervolle campings vind je kwalitatief goede sanitaire voorzieningen, ruime staanplaatsen en natuurlijk een campingwinkel.

Voor een heerlijke familievakantie

Vier de perfecte familievakantie op de camping in Hongarije met zwembad. Na een hele dag wandelen in het steppegebied van Nationaal Park Hortobágy of het bezoeken van de kilometerslange grotten in Nationaal Park Aggtelek kom je terug op de camping voor een heerlijke frisse duik in het water. Het aangename weer zorgt ervoor dat de kids nog uren met hun nieuwe vriendjes in het grote zwembad rondspetteren.

Natuurgenieters en cultuurzoekers

Beleef vanaf de camping de geweldige natuur in de omgeving. Ga bijvoorbeeld naar het Balatonmeer. Dit meer, met het Festetics-paleis op een van zijn oevers, is het grootse meer van Midden-Europa en een klein paradijs voor kampeerders en waterratten. De hoofdstad Boedapest straalt een Oost-Europese sfeer uit, met de ambiance van het grootse Wenen. Bezoek er de oudste metro van Europa en bezichtig de vele mooie gebouwen.