De inschrijving voor de 'Win een Caravan' - actie is voorbij

Als je op deze pagina je e-mailadres achter hebt gelaten, maak je kans op de BEACHY 450 Caravan van Hobby t.w.v. €17.960, tevens de ANWB Caravan van het Jaar 2022! Lees hier nogmaals de actievoorwaarden. Jongeren onder de 18 zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 10 september bekend gemaakt tijdens Dordrecht Open.

Dealers bij jou in de buurt

Bekijk hieronder welke dealers bij jou in de buurt jou kunnen helpen met al je vragen over de BEACHY caravan van Hobby.

Bekijk hier alle dealers bij jou in de buurt.

De BEACHY van Hobby

De BEACHY is een symbiose van buscamper en de eerste zelfgebouwde Hobby-caravan van Harald Striewski. Hij is compact en overtuigt met veel charme door zijn ronde vorm. Een highlight is de grote achterdeur: op het bed zitten en daarbij naar het water kijken, dat is het echte beachy-gevoel – of het nu aan het strand is, in de bergen of in de stad. In Noord-Duitsland aan het strand geboren voelt de BEACHY zich overal thuis.

Alsof hij voor je gemaakt is: De BEACHY is leverbaar in drie verschillende modellen. Zo heb je de vrijheid om zelf te beslissen hoeveel ruimte je voor je strandgevoel nodig hebt. In het grootste model kunnen maximaal 4 volwassenen of gezinnen met 2-3 kinderen comfortabel slapen.

Lees hier alles over de BEACHY Caravan van Hobby.

ANWB Camping

Op anwbcamping.nl vind je informatie over meer dan 8.700 Europese campings. Een groot gedeelte van de campings is te boeken via deze website. Je boekt direct bij de camping, onder de boekingsvoorwaarden van de camping en je betaalt ook direct aan de camping. Via ANWB Camping vind je gemakkelijk de leukste camping voor jouw kampeervakantie, van 5-sterren Top campings tot Kleine Campings in de natuur.