9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Villaggio dei Pini
bekijk 11 foto 's
Erkend CKE

Camping Villaggio dei Pini

De camping ligt op een paar passen afstand van de zee. De begroeiing bestaat gedeeltelijk uit lage bomen en struiken. De staanplaatsen liggen aan straatjes en hebben een ondergrond van zand en gras. De tentplaatsen liggen tegen de afrastering bij het strand. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en voor de kleintjes is er een kleuterbad (45 cm diep). Er zijn doorgangen naar het strand.

Grote camping aan zee met eigen toegang naar het zandstrand, ten zuiden van Punta Marina in Lido Adriano. Hier aan de Adriatische kust, op 11 km van Ravenna, geniet je van een vakantie met zee, strandplezier en cultuur.Eigen tent en caravan, of pipowagen

De camping strekt zich uit langs de zee en het strand. De begroeiing bestaat voor een deel uit jonge aanplant die nog weinig schaduw biedt. De mate waarin je beschutting hebt op een plaats, kan daardoor sterk verschillen. Met eigen tent, caravan of camper boek je hier een van de toeristische staanplaatsen op zand of op gras. Je kampeert op plaatsen aan straatjes. De staanplaatsen voor tenten liggen aan de afrastering bij het strand. Huren kan ook op deze camping. Je hebt de keuze uit mobilhomes, houten cottages en vrolijk gekleurde pipowagens.

Zee, strand en Ravenna

Vanaf de camping slenter je via een van de 3 toegangen naar het strand van ca. 300 bij 40 meter. Geniet er van zon en zee, huur ligstoelen en speel een partijtje beachvolleybal. Ook op de camping vind je vertier. In het openlucht kinderbad kun je met je kinderen spelen en spatteren. Laat de bowlingballen rollen of train je spieren op de outdoor-fitnesstoestellen terwijl je uitkijkt over zee. Of huur fietsen en ontdek de omgeving. Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen activiteiten, van strandspelletjes voor de kinderen tot muziek-, dans- of cabaretavonden voor de oudere gasten. Na een vakantiedag aan zee of in Ravenna (11 km afstand van de camping) kun je samen uit eten in het restaurant van de camping. In de campingwinkel vind je vers brood, groente en fruit.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Villaggio dei Pini heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Villaggio dei Pini is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa