Huttopia

  • Huttopia campings in heel Frankrijk
  • Bestemmingen in de natuur
  • Een authentieke en gezellige campingsfeer
  • Originele 100% glamping accommodaties

Huttopia

Keten
Huttopia
X
Landen
Italië
X
Regio's
Sardinië
X
Wissen
0 campings gevonden in 6ms
Geen resultaten gevonden.

De natuur is mooi en Huttopia respecteert dat: onbehandeld hout, beschermde natuurlijke omgeving, licht aangelegde paden, vakantiedorpen 100% voor voetgangers ... Duurzaamheid is de kern van alle keuzes van Huttopia.

Ontdek onze natuurcampings en bosdorpen. Beleef de Huttopia-ervaring in het hart van onze uitzonderlijke locaties in de bergen, op het platteland of aan zee. Een uniek aanbod van accommodaties voor een vakantie dicht bij de natuur!

Huttopia campings: campings waar u echt kampeert
Huttopia Campings bieden kampeerbestemmingen in de natuur in heel Frankrijk, ideaal om samen authentieke en gezellige momenten te delen.

Een verblijf op een camping in Huttopia betekent genieten van de recreatievoorzieningen en activiteiten en van een eenvoudige en smakelijke maaltijd voor het hele gezin. Ieder met zijn eigen inspiratie en levensritme, samen plezier maken, zwemmen en ontdekken.
Geniet optimaal van uw verblijf: installeer uw tent, caravan of camper op een natuur- of comfort standplaats of huur een volledig ingerichte tent, chalet, pipowagen, stacaravan ...

Huttopia Bosdorpen: vakantie midden in de natuur
Voor een andere vakantie-ervaring bieden de Huttopia dorpen u een totale ontspanning. 

Breng een onvergetelijk verblijf door in één van onze lodgetenten (Trapper, Canadienne, Cahutte...) unieke accommodaties van canvas en hout, waarbij comfort en natuur harmonieus gecombineerd worden.
U heeft mooie herinneringen in het vooruitzicht dankzij de vele activiteiten voor jong en oud! Ieder weekend en in de zomer iedere dag bieden wij: boogschieten, boomklimmen, slackline, ponyrijden, vissen, workshops mandenmakerij of prehistorie, sporttoernooien, vliegeren, yoga, nachtwandelingen... En niet te vergeten de Bos Spa!
's Avonds geniet de hele familie van magische Huttopia-avonden: theater, sprookjes, houten spellen, circus, magie, openluchtbioscoop ...

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter