Campings in Kroatië met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Kroatië met zwembad

2 personen
74 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Onvergetelijke vakantie op een camping in Kroatië met zwembad

Kroatië wordt steeds populairder als bestemming voor een zonnige vakantie, en een vakantie op een van de campings in Kroatië met zwembad is een heerlijke belevenis. De meeste campings in Kroatië met zwembad zijn prachtig gelegen aan de kust of in de natuur. Je zwemt dus zowel in natuurwater als in het zwemparadijs op het terrein. Huur een van de accommodaties die de camping aanbiedt, zoals een vakantiehuisje of een stacaravan, voor een zorgeloze kampeervakantie.

Genoeg te doen op de camping

Je verveelt je nooit dankzij de vele animatie op de camping met zwembad in Kroatië. Niet alleen halen de kids hun hart op in het water; ook genieten jullie van muziekoptredens en dansavonden. Soms biedt de camping ook begeleide fiets- of wandeltochten aan. Tennissen, waterskiën en duiken behoren tevens tot de mogelijkheden.

Ongerepte natuur en gezellige stadjes in Kroatië

Ook buiten de camping is van alles te beleven. Bezoek een van de vele nationale parken. In Krka verwonder je je over de kracht van de gigantisch hoge en mooie watervallen en in Plitvice, het oudste nationale park van Kroatië, vind je zestien prachtige turkooisblauwe meren die met elkaar verbonden zijn door indrukwekkende watervallen.

Houd je van citytrips, bezoek dan zeker de hoofdstad Zagreb, een oude universiteitsstad met vele mooie parken en tuinen. Ook Dubrovnik is niet te missen, een interessante stad met een adembenemend mooie ligging op een schiereiland. Sla ook zeker Split niet over, een bruisende kunststad.