Kamperen bij de boer in Luxemburg

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Luxemburg

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

In charme kamperen bij de boer in Luxemburg

Een boerencamping in Luxemburg is een prima bestemming voor je eerstvolgende vakantie. Kamperen bij de boer in Luxemburg staat garant voor een unieke ervaring en flink wat gezelligheid. De boerderijen met camping liggen stuk voor stuk op een prachtige locatie in een groen landschap en bieden je natuur, vrijheid en ruimte.

Ontdek het leven op een Luxemburgse boerderij

Kamperen bij de boer in Luxemburg doe je onder andere vanwege de mooie omgeving. Je bevind je midden in de Ardennen en kijkt vanaf je kampeerplaats op prachtige kastelen en indrukwekkende vergezichten. Kinderen mogen soms meehelpen op de boerderij en maken zo kennis met boerderijdieren zoals koeien, schapen, geiten en kippen. Met een beetje geluk nemen ze deel aan een ponyrit.

Op stap in Luxemburg

Luxemburg is te mooi om op de camping te blijven. Ga eropuit en ontdek het bruisende Luxemburg-Stad, een prima keuze voor een dagje shoppen of terrasjes pakken. In de omgeving van de camping zijn ook allerlei wandel- en fietstochten mogelijk, een aantrekkelijke manier om de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Ontdek de mooie kerken, oude gebouwen en prachtige musea die het groothertogdom rijk is en geniet van een onvergetelijke vakantie in Luxemburg.