Kindvriendelijke campings in Luxemburg

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Luxemburg

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Van alle gemakken voorzien op een kindvriendelijke camping in Luxemburg

Op een kindvriendelijke camping in Luxemburg heb je gegarandeerd een leuke vakantie. De kids maken nieuwe vakantievriendjes bij de animatie, vermaken zich uren in het zwembad en ontwikkelen de motoriek in de speeltuin. Uiteraard zijn er in de omgeving ook verschillende leuke activiteiten om te ondernemen, zodat je een onvergetelijke vakantie viert vol mooie herinneringen.

Maak de mooiste vakantiefoto’s in de hoofdstad

Waar de kindvriendelijke camping in Luxemburg ook gevestigd is, door de kleinschaligheid van het land sta je binnen de kortste keren in de hoofdstad. De plaats wordt door een vestingmantel beschermd en tijdens de autorit kom je verschillende burchten, monumentale bouwwerken en kastelen tegen. Goed nieuws, de meeste gebouwen zijn geopend voor toeristen. Tip! Iedere woensdag en zaterdag staat het centrum van de hoofdstad vol met kramen waar je lokale goederen kunt kopen.

Het Dal van de Zeven Kastelen in het westen

In het westen van het land bezoek je het Dal van de Zeven Kastelen. De naam verklapt het eigenlijk al, hier kom je zeven prachtige kastelen tegen in een heuvelachtig landschap. Liever een sportieve vakantie? Ook dat is geen enkel probleem. Het land verken je namelijk ook eenvoudig met de fiets of mountainbike. Het hoogste punt ligt op 559 meter, waardoor je hier geniet van een voor Nederland uniek uitzicht.