Kindercampings in Luxemburg

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids 
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Kindercamping Luxemburg

Landen
Luxemburg
X
Wissen

45 campings gevonden

<
1
2
3
>

Ontspanning en plezier op een kindercamping in Luxemburg

De vakantie is dé tijd van het jaar om je te ontspannen. Dat gaat zeker lukken op een kindercamping in Luxemburg! Wij hebben de leukste campings voor je geselecteerd. Ze zijn speciaal uitgekozen door de ANWB inspectiekids, zodat je zeker weet dat je een juiste keuze maakt. Kijk en vergelijk de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders. Maak ook gebruik van het handige filter aan de linkerkant waar je snel en gemakkelijk al je voorkeuren aanvinkt!

Ontspannen kamperen met het hele gezin

Jij en de kinderen leven al maanden toe naar de vakantie. Als het moment eenmaal daar is, dan wil je natuurlijk heerlijk tot rust komen. Op een kindercamping in Luxemburg is kamperen een echte belevenis. Deze kindercampings beschikken allemaal over een zwembad, een speeltuin, animatie en andere leuke faciliteiten en activiteiten.

Onbeperkt vermaak voor de kinderen en voor jou

Het team ter plekke zet alles op alles om je kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen. En ook al is het een cliché, het is echt waar: als de kinderen een fijne tijd hebben, hebben de ouders dat ook. Terwijl de kids gezellig met z’n allen spelen, relaxen de volwassenen op het zonnige terras van het restaurant. Op alle kindercampings is wifi aanwezig, zodat je online kunt gaan wanneer je wil!

Luxemburg ontdekken

Luxemburg is een klein, maar zeer divers land waar enorm veel te zien is. Het ‘dal van de zeven kastelen’ in het westen is een aanrader om meer te weten te komen over de geschiedenis van het groothertogdom. Wandelaars komen aan hun trekken in de Luxemburgse Ardennen. Ook de stad Luxemburg mag je zeker niet overslaan. Bezoek de markt aan de Place Guillaume II en struin langs de gezellige kraampjes!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter