Vakantiehuizen in Luxemburg

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Luxemburg

2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

Ontdek de rijke omgeving van een vakantiehuis in Luxemburg

Luxemburg is dichtbij, maar lijkt een totaal andere wereld te zijn. Vanaf een vakantiehuis in Luxemburg ervaar je het zelf, van de dichtbegroeide bossen in de streek Klein Zwitserland tot de sprookjesachtige kastelen in het oosten van het land. Bezoek de steden of maak een spannende natuurwandeling met de kinderen. Bij ANWB Camping vind je altijd een geschikt vakantiehuis in het land Luxemburg, of je nu van rust wilt genieten of een echte familievakantie wilt beleven.

Een vakantiehuis dat bij jou past

Houd je het liever simpel of ben je op zoek naar een vakantiehuis in Luxemburg met de meest luxe voorzieningen? Kom tot rust in je eigen bungalow met terras, waar je volop van de Luxemburgse natuur geniet. Na een lange wandeling gaat er niets boven je vakantievilla met een eigen sauna, zodat je weer heerlijk opwarmt. Ga voor de rust van een vrijstaand vakantiehuis op een natuurpark of geniet juist van de gezelligheid op een familiepark. Hier duiken de kinderen in het zwembad, klauteren ze in de speeltuin of beleven ze avonturen met het animatieteam.

Wandelen door sprookjesachtige natuur

Vanaf je vakantiehuis in Luxemburg ben je altijd in een mum van tijd in een natuurgebied dat rechtstreeks uit een sprookjesboek lijkt te komen. Ontdek de kronkelende rivieren en indrukwekkende rotsformaties van het Müllerthal, waar de Schiessentumpel een grote trekpleister is. Het natuurpark Boven-Sûre is een traktatie voor vogelspotters. In dit waterlandschap houden zich talloze vogels schuil, maar de groene heuvels langs de verschillende rivieren en meren zijn ook een prachtige wandelbestemming. Avonturiers voelen zich op hun plek in natuurpark Our, waar je de kans hebt om hoge rotsten te beklimmen. Er is dus voor ieder wat wils rondom je vakantiehuis in Luxemburg.

De Luxemburgse cultuur

Aan rijke geschiedenis geen gebrek in Luxemburg, want dit is het land van de oude kastelen en historische steden. Burcht Vianden is volgens velen het mooiste kasteel van het land, met meerdere torens, prachtige glas-in-loodramen en een echte ridderzaal. Ga verder terug in de geschiedenis en bezoek de ruïne van Grevenburg, die al sinds de dertiende eeuw boven het landschap uittorent. Wil je vanaf je vakantiehuis de hoofdstad Luxemburg bezoeken? Wandel dan door de kazematten. Dit ondergrondse doolhof stamt uit de achttiende eeuw en speelde een belangrijke rol in de verdediging van de stad.